Nem kizárt, hogy Switch-re látogat a Battlefront II

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 20.
  • Hír
Link másolása
Újabb információk érkeztek a Star Wars: Battlefront II-ről. Most éppen David Robillard nyilatkozott a játék kapcsán, és a lehetséges Switch-portot pedzegette. Eközben befutottak a cím első single player screenshotjai is.

Egyre több részlet derül ki a Battlefront II kapcsán, hiszen nemsokára végre felkerül a boltok polcaira a játék. Tegnap befutott a program single player trailere, és egy hétperces gameplay felvételt is láthattunk a kampányból, ma viszont a lehetséges Switch-kitérőről merültek fel érdekes gondolatok.

David Robillard, a Motive Studios producere vetette fel a merésznek tűnő gondolatot, miszerint a jövőben Switch-re is megérkezhet a Battlefront II. Elmondása szerint nem ördögtől való az ötlet, hiszen több fejlesztő jelenti be mostanában, hogy játéka ellátogat a Nintendo masinájára is a közeljövőben, lásd például a Bethesdát.

Robillard kijelentette, hogy még semmi sem biztos, de nem kizárt, hogy érkezik majd egy Switch-port is a játékból. Azt is hozzátette, hogy nagy valószínűséggel a Frostbite Engine-en fog múlni a dolog, hiszen a Nintendo Switch nem igazán tud megbirkózni a motorral, éppen ezért maradt ki a FIFA 18 Switch-verziójából is.

A hírrel egy időben pedig megérkeztek az első képek a játék single player módjából. Lássuk őket!


A Star Wars: Battlefront II november 17-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

8.
8.
Averyth
Inkább jöjjön már kifele PC-re, hadd csapassam :D
3.
3.
Guba32
#1: https://www.google.hu/search?q=star+wars+battlefront+2+2005&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiQ8Le0z__WAhXJYZoKHdGFBVUQ_AUIEigB&biw=800&bih=1280#imgrc=VEajUK5U3EWEBM:
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...