Már pontosabban követi a játékidőt a Switch

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 22.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo Switch 4.0.0-s rendszerfrissítése nem csupán a videórögzítési lehetőséget élesítette, a rendszer végre sokkal pontosabban követi nyomon, hogy mennyit játszottunk egy adott címmel.

A Nintendo folyamatosan csiszolja a Switch rendszerét. A legfrissebb, 4.0.0-s verziószámú frissítés legnagyobb újdonsága a játékvideók készítésének lehetősége, ám vannak apróbb, de annál jelentősebb javítások is, amikről nem feltétlenül beszélt a gyártó.

A rajongók a Redditen osztották meg a felfedezéseiket: a konzol már sokkal pontosabban követi nyomon a profiloldalunkon órában kifejezve, hogy mennyi időt töltöttünk az adott játékkal. Korábban legalább öt órát kellett játszanunk az adott címmel, hogy annak számban kifejezett nyoma legyen.

Most már azt is megemlíti a rendszer, ha csak "pár percet" vagy "csak egy kicsit" játszottunk a vizsgált alkotással. A Nintendo 3DS tevékenységnaplójához ugyan még mindig nem ér fel a Switch, de jó tudni, hogy történt némi előrelépés.

7.
7.
north
A Nintendo összehozza az embereket xD
6.
6.
delphijos
#5: Azért halkan megjegyzem hogy Te sem mész a szomszédba ha gúnyolodásról van szó ( még ha marhaság is amit írsz ) de ha valaki beírja hogy nincsenek ex. címek boxra, akkor egy hétig hisztizel miatta. :)
5.
5.
frankdelgado
Az én tabletem màr 2014-ota mutatja az időt. Pontosan.
4.
4.
#3: Mert a buzi, gyökér, segghülye, fogyatékos jelzők még nem elég indok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...