The Frozen Wilds - traileren a tűzokádó robot

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 2.
  • Videó
Link másolása
Temérdek információ érkezik a Horizon: Zero Dawn új kiegészítőjéről, a hamarosan megjelenő The Frozen Wildsról. Tegnap friss képeket láthattunk, ma pedig az egyik legveszélyesebb ellenfél is bemutatkozik.

A Sonynak és a Guerilla Gamesnek köszönhetően egy új trailerben az egyik legerősebb ellenfelet ismerhetjük meg a Horizon: Zero Dawn új kiegészítője kapcsán. 

A hamarosan érkező The Frozen Wildsról az elmúlt napokban temérdek információ futott be, kezdve a Paris Games Weeken levetített előzetestől, egészen a tegnapi napon nyilvánosságra hozott 4K-s screenshotokig. A fejlesztők most az új kiegészítő egyik ellenséges robotját mutatják be nekünk részletesebben. A Scorcher névre hallgató új típus legerősebb fegyvere, hogy képes tüzet okádni, így nagyobb távolságból is halálos csapásra lehet képes Aloy-jal szemben.

Érdekesség, hogy a tűz jelenléte pontosan ellenkezője a DLC-vel érkező havas környezetnek. A Guerilla Games srácai arról beszélnek a videóban, hogy mik inspirálták ezt az ellentétet, és miért éppen így alkották meg a Scorchert. A gép mozgása a farkaséra hasonlít, és üvöltését is az állatvilág ihlette.

A Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds november 7-én érkezik PlayStation 4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...