The Frozen Wilds - a színfalak mögé leshetünk

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 3.
  • Videó
Nincs megállás, a Guerilla Games sorban teszi közzé a Horizon: Zero Dawn kiegészítőjének bemutatóit. A napokban megismerhettük a tűzokádó robotot, a Scorchert, most pedig az új világot mutatják be a fejlesztők.

Ahogy közeledünk a The Frozen Wilds megjelenésének napjához, úgy kapjuk egyre nagyobb mennyiségben a róla készült látnivalókat. Legutóbb a Scorcher nevezetű tűzokádó rémséget ismerhettük meg behatóbban, most viszont a színfalak mögé kalauzolnak a fejlesztők egy négyperces videó segítségével.

A legújabb trailerben arról beszélnek a Guerilla Games emberei, hogy mekkora szerepe lesz a törzseknek és az új helyszínnek az expanzióban. Többek között Jan-Bart van Beek, a stúdió egyik tervezője meséli el nekünk, hogy a The Cut nevezetű fagyos helyszín, miként ad otthont a nomád törzseknek, és hogy azok mit viselnek, és hogyan élnek a környéken. Ben McCaw, a stúdió vezetőírója pedig arról beszél pár szóban, hogy milyen új kihívások és felfedeznivalók várnak Aloyra a The Frozen Wildsban.


2.
NemecsekErno
Milyen új világot? Ez pont olyan világ, mint ami az eredeti játékban is volt, csak legfeljebb új küldetések vannak benne, meg a tűzokádó robot...

Amúgy csak jönne már a Complete Edition, az eredetit eladtam, a mentéseket letöröltem, az újévi szünetbe meg a már le van foglalva a végigjátszáshoz az idő.
1.
RangerFox
már komplett gameplay is kint van a dlcből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...