Eltűnt vadászok után kutatunk a Horizon DLC-jében

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 5.
  • Videó
A Guerrilla Games jóvoltából most belenézhetünk a Horizon: Zero Dawn kiegészítőjének egyik küldetésébe. Egy igazi mentőakcióról van szó, Aloy két eltűnt vadász után nyomoz a fagyos tájon. Nagykabát melegen ajánlott!

Az alábbi fejlesztői kommentárral megspékelt kedvcsinálóban Aloy a The Cut nevű fagyos régióba látogat, amely a Banuk törzs otthonául szolgál. Hogy a helyiek kedvében járjon, hősnőnk két eltűnt vadász keresésére indul, miközben egy társa is akad.

Az utóbbi napokban már sok mindent láttunk a Horizon: Zero Dawn kiegészítőjéből: megismerhettük a tűzokádó Scorcher robotot, illetve a színfalak mögé is beleshettünk.

A november 7-én érkező The Frozen Wilds DLC-t mi már javában nyúzzuk, hamarosan be is számolunk a tapasztalatainkról.

14.
Oldman
15-òràs!? Pìha, ahogy ismerem a jàtèktempòmat, rèszemre èrtve lesz az közel 35-40 òra. Soha nem szerettem a vègigviharzok verziòt. Ezek nagyon jò hìrek!
13.
NathanDrake
#12: Akkor hosszú kalandnak nézek elébe :D
12.
Zoli0507
#11: Ez szinte 100%. Èn a Witcher 3-al jàrtam ìgy
11.
NathanDrake
#9: Én eladtam és abból fogom megvenni majd a teljes kiadást. Csak attól félek nem lesz kompatibilis az alapkiadás mentésével
9.
Zoli0507
#6: Hogy a grànàba ne :D. Elvileg 15òràs kampànyra szàmìthatunk. (Plusz gondolom lesznek mellèk küldetèsek, gyűjtögetni valòk...)
Szòval rèszemről nem kèrdès. Bàr gondolkodtam rajta hogy vàrok dec.6-ig ès megveszem "megint" a règi lemezt meg eladom dee nem bìrok addig vàrni
6.
Oldman
Hali Zoli!
Rendben, èrtem! Jò lesz ez ìgy. :) Te megveszed a dlc-t? Mert ugye neked megvan az alapjàtèk, nem kell vàrnod dec 6-ig.
5.
Zoli0507
#2: Szèp jò napot!
Szerintem igen. Az alapjàtèkban össze lehet gyűjteni a Banuk figuràkat. Mindegyikèrt valahova (hegyre) fel kell màszni. Szerintem az egyik ilyen helyen lesz egy àtjàrò.
4.
Oldman
Link21!
Èrtem, akkor jò. Vègül is logikus ha jobban belegondolok.
2.
Oldman
Alapjàtèk meglète hìjàn èn is december 6-ra vàrok! Kìvàncsi leszek, hogy a tesztek alapjàn milyen hossszù lesz a kiegèszìtő jàtèkideje. Vajon az alapjàtèk szìntereire ùjra el lehet majd làtogatni ùgy mint pl a Witcherben? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...