A Sledgehammer modern Call of Dutyt akart

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 10.
  • Hír
Eric Hirshberg, az Activision vezére a Newsweeknek adott nyilatkozatában elárulta, hogy a Sledgehammer csapata eredetileg maradt volna a modern, sci-fi vonalnál, és az Advanced Warfare folytatását szerették volna elkészíteni.

A napokban jelentettük, hogy óriási siker a Call of Duty: WWII, ami a premierjét követő első három nap leforgása alatt több mint 500 millió dollárt termelt. Ez azt is jelenti, hogy a második világháborús visszatérés annyira jól sikerült, hogy a játék több pénzt termelt az első hetében, mint a Thor: Ragnarok és Wonder Woman együtt.

Az Activision pedig büszként dörzsölheti a tenyerét, Eric Hirshberg, az Activision vezére a Newsweeknek adott interjújában ugyanis elárulta, hogy a kiadó döntése volt, hogy a Sledgehammer visszatérjen a második világháborúhoz, a Modern Warfare 3-mal a Call of Duty-sorozat fejlesztési életébe becsatlakozó csapat ugyanis a 2014-ben megjelent Advanced Warfare folytatását szerette volna eredetileg elkészíteni.

Hirshberg elárulta, már akkor tudták, hogy a csapat teljes erővel veti majd bele magát a munkába és abban is biztosak voltak, hogy történelmileg hű játékot fognak elkészíteni. A kiadó pedig nemcsak a bevételek miatt elégedett, az Activision vezetője ugyanis elmondta, a végeredmény is egészen emberi és könyörtelen lett.

49.
Diabolis83
Kipróbáltam.... Csalódtam. Remake. Imádtam a partraszállásos küldetést anno. De ezt nem. Baromira nem öntött el úgy az adrenalin, mint tizenéve. A videó hosszú. Ne ezzel hozzon hangulatba, hanem a játékkal.
Pedig már felkészítettem az asszonyt, hogy a túlóra pénzem hova fog kerülni... Egy délelőtt alatt rájöttem, hogy ennyit nem ér...
Egyszerűen fogalmazva : nekem rohadt nagy csalódás a játék, már a MW2 óta folyamatosan...
48.
Beniciodeltoro
#47: jah kb 10 méterig lehet rohamozni, mire felértem a lépcsőn már elmúlt a hatás :)
47.
ollie92
#45: A bajonett roham a CoD-ban iszonyat gáz :D te jó ég, mikor kipróbáltam, elnevettem magam :D
45.
Beniciodeltoro
Frontlines is van benne, ez is foglalós.
COD a WAR módot ezektől nyúlta...és persze a szuronnyal rohamozást is.
44.
Beniciodeltoro
#43: BF1
Conquest - Hagyományos területfoglalósdi, az a csapat nyer, aki zónák elfoglalásával több pontot szerez, vagy előbb éri el a limitet.
Domination - Hasonló a Conquesthez, csak kevesebb ponttal, kisebb pályarészeken.
Operations - Sorozatban több pályán kell szektorról szektorra haladva a támadóknak áttörnie a védők vonalát, a védőknek pedig értelemszerűen megakadályozni ezt.
Rush - A támadók feladata telegramok elpusztítása, a védőké pedig az, hogy ezek segítségével légitámogatást kérjenek.
War Pigeons - Galambok segítségével hívhatunk légicsapást, azonban a madarakat először be kell fogni. Véletlenszerűen jelennek meg a pályán, előbb kell elérnünk hozzájuk, mint az ellenfél.
Team Deathmatch - Menj és lőj, ennyi a lényeg.
Továbbá vannak benne járművek, lóval is közlekedhetsz, rombolható környezet, szép grafika, és szuper hanghatások.
43.
Dave567
#25: Én meg se veszem, de a single érdekel majd, de még várok.

De miért játsszak bf1-et mikor ezt is játszhatom ha érdekelne, mert bf1 javára van a grafika, de nem sok értelmét látom annak a játéknak sem, grafikára meg nem verem a pöcsöm.
Beszéljünk ha már a BF1 fel van hozva a feladatokról? Mik vannak benne Conquest? Más feladat? SD HQ mert nem tudom, nem láttam a játékot..
40.
Neo1989
Ahogy visszatértek II. VH-hoz pont úgy fognak az AW féle vonalhoz is csak nem most hanem 4-5 év múlva.
39.
Beniciodeltoro
#35: Gondolom az utánad megszólalókhoz nincs kérdésed, mert megválaszolták.
De minden alkalommal engem oktatsz :)
Tedd be a BF1-et és rakj fel egy fejhallgatót, asszem rájössz miről beszélek, utána nyisd ki a szemed miután megdörzsölted, igen, szinte tűéles a grafika.
Csak ennyit kérek, legyen szép, és piszok jók a hangok, tőlem maradhat ez a folyosón futkosós, és még rombolható környezet se kell, egyedül ez a két dolog, grafika és hangzás, 2017-ben elvárhatná az ember egy ilyen büdzsével rendelkező cégtől, pénz volna rá.
38.
A Jeti
#35
Itt nyilván arra a doboz hangra gondolt ami kicsit félrecsúszott a "hangszerelésnél". Nekem van egy zkk-600 vadász puskám 30-06 kaliberű. Amikor elsütöm nincs ilyen doboz hangja. Mélyebb hangja max egy 8x68s-nek lesz vagy attól felfelé. Igazából a játékban nem lehet hasonlítani egyik létező puska hangjához sem mert a valóságban nincs ilyen hangja a puskáknak. Ez masterelés kérdése.
U.i: egy 243-as sem fog dobozhanfon megszólalni....
37.
GAMEROD
A Call Of Duty-t soha nem kellett volna modern korszakba rakni, tipikus világháborús címnek hatott az első rész megjelenésekor. Csak erre is ráment a "címmel mindent el lehet adni" dolog.
36.
ollie92
#35: Pedig olyan a hangja, mint egy zsákbakötött kasztrált macskának.
35.
Tuco
#33: A gond az,hogy nem ismered a fegyvereket és okoskodsz!
Az M1 garand .30-06-os kaliber amitől ne várj el egy bölényvadászpuskára jellemző mély dörrenést.
34.
Beniciodeltoro
Elmész egy gourmet étterembe és látod hogy az étlapon csak melegszendvics van, ez a cod.
Az az újítás hogy néha feltesznek egy gulyást az étlapra (WW2) .
33.
Beniciodeltoro
#28: Mondom puffog, nem azt mondtam hogy nem találom el a szerencsétleneket :)
Ennél ütősebb hangulatra számítottam, valami plusz kéne ,2017 van, nem 2000.
10 éve nem lehet a codra azt mondani hogy végre egy ütős játék, hogy ebben nem igen lehet bele kötni, idejük volt rá, és anyagilag is jól állnak, nem igen törekednek a maximalizmusra, futószalag bekapcsol és ennyi .
32.
simon 555
#19: A horogkereszt csak a multiban lett lecserélve, mivel nem akarták megosztani a játékosbázist. Németországban ugye tiltott a megjelenítése, így őket kizárták volna.
31.
#26: Remélem 40-50 évesen nem leszek ilyen papucsállatka szinten, mert rögtön eret vágok.
30.
A Jeti
Az IW-ben is magyarok csinálták az átvezetőket és ott is olyan mintha filmet néznél. Valószínűleg ugyan az a brigád. Nem néztem még utána. Az ott is meg itt is mestermunka. A hiba máshol jelentkezik.
29.
logic5
#26: Egyébként meg a neved alapján intelligensebbnek hittelek. Nekem is az egyik kedvenc színészem.
28.
logic5
#26: Tanulj meg célozni... Ennyire egyszerű. Veteran-on halál nélkül vittem ki az első küldetést.
27.
Raam989
Én adtam volna az AW2-t, az első rész tetszett és sokat is toltuk.
26.
Beniciodeltoro
#25: Nem akarok újra haterkedni, de a kampány első része után konkrétan elegem lett a játékból, mint ha dugós puskával lődöznék, a lövészárkokban mikor lődöztem a nácikra a M1 garanddal csak néztem hogy mi ez a fos , mint ha egy bot lenne a kezemben ami puffog.
Én többet várok egy FPS-től, és ezt ne vegye senki se támadásnak, nekem ehhez lenne igényem, valaki meg ezzel is megelégszik, lehet a korbeli különbségek is hozzá játszanak, lehet 18 évesen még tetszene, nem tudom.
25.
Unravel
#24: Lehet fogyasztható, viszont a CoD lufi kezd egész egyszerűen kevésnek tűnni. Miért játszak ezzel, mikor játszhatok a BF1-el, vagy a Destiny 2-vel is?
Persze felőlem tolja akinek ehhez van gusztusa, nem fáj az nekem. Csak szerintem kevés már ez a CoD. És még azt a keveset sem rakják össze frankón.
24.
DON GONDOCS
#21: Hát nem lett olyan rossz ez a játék, de ahogy írtad is érződik az izzadság szag.
23.
logic5
#22: +1 A multi is odaver rendesen!
22.
Tuco
Na kipróbáltam a játékot.
Csak az első pályába néztem bele mert nem szeretek játékot félbehagyni és belekapni egy újba és a nioh nem is érdemli meg,hogy félbehagyjam.
Szóval az eddigi.tapasztalataim:
Az átvezető videók valami szenzációsak!!!
A magyar srácok.tényleg tudnak!!! Ilyet még sehol se láttam.
A játékról: nekem visszahozta a régi élményeket!!!
Tényleg az omaha parton éreztem magam!
A hangulat *5! A grafika se vészes sztem.nekem semmi bajom vele! Persze ne számitson senki bf1 minőségre de sztem nem rossz! A hangok se olyan vészesek ahogy itt többen előadták.
Nem tudom mi lesz a késöbbiekben de én alig birtam letenni.
Klasszisokkal jobb játéknak tűnik nekem mint az eddigiek!
Ezt mutatják egyébként az eladások is!
Remélem a következő részekben is maradunk a 2.világháborúban és ezt a blőd sci-fi vonalat végleg kukázzák!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...