A Sledgehammer modern Call of Dutyt akart

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 10.
  • Hír
Eric Hirshberg, az Activision vezére a Newsweeknek adott nyilatkozatában elárulta, hogy a Sledgehammer csapata eredetileg maradt volna a modern, sci-fi vonalnál, és az Advanced Warfare folytatását szerették volna elkészíteni.

A napokban jelentettük, hogy óriási siker a Call of Duty: WWII, ami a premierjét követő első három nap leforgása alatt több mint 500 millió dollárt termelt. Ez azt is jelenti, hogy a második világháborús visszatérés annyira jól sikerült, hogy a játék több pénzt termelt az első hetében, mint a Thor: Ragnarok és Wonder Woman együtt.

Az Activision pedig büszként dörzsölheti a tenyerét, Eric Hirshberg, az Activision vezére a Newsweeknek adott interjújában ugyanis elárulta, hogy a kiadó döntése volt, hogy a Sledgehammer visszatérjen a második világháborúhoz, a Modern Warfare 3-mal a Call of Duty-sorozat fejlesztési életébe becsatlakozó csapat ugyanis a 2014-ben megjelent Advanced Warfare folytatását szerette volna eredetileg elkészíteni.

Hirshberg elárulta, már akkor tudták, hogy a csapat teljes erővel veti majd bele magát a munkába és abban is biztosak voltak, hogy történelmileg hű játékot fognak elkészíteni. A kiadó pedig nemcsak a bevételek miatt elégedett, az Activision vezetője ugyanis elmondta, a végeredmény is egészen emberi és könyörtelen lett.

Junior projektvezetőt keres a HWSW
Építsük együtt a Birodalmat! Egyetemistákat várunk részmunkaidőre, rugalmas munkabeosztással.
49.
Diabolis83
Kipróbáltam.... Csalódtam. Remake. Imádtam a partraszállásos küldetést anno. De ezt nem. Baromira nem öntött el úgy az adrenalin, mint tizenéve. A videó hosszú. Ne ezzel hozzon hangulatba, hanem a játékkal.
Pedig már felkészítettem az asszonyt, hogy a túlóra pénzem hova fog kerülni... Egy délelőtt alatt rájöttem, hogy ennyit nem ér...
Egyszerűen fogalmazva : nekem rohadt nagy csalódás a játék, már a MW2 óta folyamatosan...
48.
Beniciodeltoro
#47: jah kb 10 méterig lehet rohamozni, mire felértem a lépcsőn már elmúlt a hatás :)
47.
ollie92
#45: A bajonett roham a CoD-ban iszonyat gáz :D te jó ég, mikor kipróbáltam, elnevettem magam :D
46.
cod4O
#42: Ha nem tudtad érrtelmezni a kommentemet,akkor menj el a sztoriddal együtt a külső wc-re......

Csodálkoznak,ha néha elkap a "hangulat"..........
45.
Beniciodeltoro
Frontlines is van benne, ez is foglalós.
COD a WAR módot ezektől nyúlta...és persze a szuronnyal rohamozást is.
44.
Beniciodeltoro
#43: BF1
Conquest - Hagyományos területfoglalósdi, az a csapat nyer, aki zónák elfoglalásával több pontot szerez, vagy előbb éri el a limitet.
Domination - Hasonló a Conquesthez, csak kevesebb ponttal, kisebb pályarészeken.
Operations - Sorozatban több pályán kell szektorról szektorra haladva a támadóknak áttörnie a védők vonalát, a védőknek pedig értelemszerűen megakadályozni ezt.
Rush - A támadók feladata telegramok elpusztítása, a védőké pedig az, hogy ezek segítségével légitámogatást kérjenek.
War Pigeons - Galambok segítségével hívhatunk légicsapást, azonban a madarakat először be kell fogni. Véletlenszerűen jelennek meg a pályán, előbb kell elérnünk hozzájuk, mint az ellenfél.
Team Deathmatch - Menj és lőj, ennyi a lényeg.
Továbbá vannak benne járművek, lóval is közlekedhetsz, rombolható környezet, szép grafika, és szuper hanghatások.
43.
Dave567
#25: Én meg se veszem, de a single érdekel majd, de még várok.

De miért játsszak bf1-et mikor ezt is játszhatom ha érdekelne, mert bf1 javára van a grafika, de nem sok értelmét látom annak a játéknak sem, grafikára meg nem verem a pöcsöm.
Beszéljünk ha már a BF1 fel van hozva a feladatokról? Mik vannak benne Conquest? Más feladat? SD HQ mert nem tudom, nem láttam a játékot..
42.
csabuszflash
#41: Mond már el ugyan mégis cod 1-2 és medal of honorokban ugyan mégis mi volt a story!
41.
cod4O
Nos........Nyers vélemény lesz.....

Lehúztam a csíkot ezért a szarért....Még a számomra felemásra sikerült call of duty world at war is egy csepnyit visszaidézte a régi medal of honor és cod 1-2 hangulatát.............Hogy a többi 40+-os felhasználó hogy élvezkedik erre a szarra az engem nem érdekel meg az sem hogy hogy nyugtatja magát,de sem hangulatban sem sztorivezetésileg sem ér fel egyik említett ww játékhoz sem..

Lassan már úgy lesz,hogy jó lesz még a szar is,csak visszaidézze a cumisüveget........

Grafikailag meg pocsék.Nehogy azt mondja már a rohadt kurva élet,hogy egy open world far cry 4 3-sszor jobban néz ki mint ez a cső élsímítás hiányos textúra szegény szar........


Év fps-e wolfi 2.....Nincs miről beszélni.........
40.
Neo1989
Ahogy visszatértek II. VH-hoz pont úgy fognak az AW féle vonalhoz is csak nem most hanem 4-5 év múlva.
39.
Beniciodeltoro
#35: Gondolom az utánad megszólalókhoz nincs kérdésed, mert megválaszolták.
De minden alkalommal engem oktatsz :)
Tedd be a BF1-et és rakj fel egy fejhallgatót, asszem rájössz miről beszélek, utána nyisd ki a szemed miután megdörzsölted, igen, szinte tűéles a grafika.
Csak ennyit kérek, legyen szép, és piszok jók a hangok, tőlem maradhat ez a folyosón futkosós, és még rombolható környezet se kell, egyedül ez a két dolog, grafika és hangzás, 2017-ben elvárhatná az ember egy ilyen büdzsével rendelkező cégtől, pénz volna rá.
38.
A Jeti
#35
Itt nyilván arra a doboz hangra gondolt ami kicsit félrecsúszott a "hangszerelésnél". Nekem van egy zkk-600 vadász puskám 30-06 kaliberű. Amikor elsütöm nincs ilyen doboz hangja. Mélyebb hangja max egy 8x68s-nek lesz vagy attól felfelé. Igazából a játékban nem lehet hasonlítani egyik létező puska hangjához sem mert a valóságban nincs ilyen hangja a puskáknak. Ez masterelés kérdése.
U.i: egy 243-as sem fog dobozhanfon megszólalni....
37.
GAMEROD
A Call Of Duty-t soha nem kellett volna modern korszakba rakni, tipikus világháborús címnek hatott az első rész megjelenésekor. Csak erre is ráment a "címmel mindent el lehet adni" dolog.
36.
ollie92
#35: Pedig olyan a hangja, mint egy zsákbakötött kasztrált macskának.
35.
Tuco
#33: A gond az,hogy nem ismered a fegyvereket és okoskodsz!
Az M1 garand .30-06-os kaliber amitől ne várj el egy bölényvadászpuskára jellemző mély dörrenést.
34.
Beniciodeltoro
Elmész egy gourmet étterembe és látod hogy az étlapon csak melegszendvics van, ez a cod.
Az az újítás hogy néha feltesznek egy gulyást az étlapra (WW2) .
33.
Beniciodeltoro
#28: Mondom puffog, nem azt mondtam hogy nem találom el a szerencsétleneket :)
Ennél ütősebb hangulatra számítottam, valami plusz kéne ,2017 van, nem 2000.
10 éve nem lehet a codra azt mondani hogy végre egy ütős játék, hogy ebben nem igen lehet bele kötni, idejük volt rá, és anyagilag is jól állnak, nem igen törekednek a maximalizmusra, futószalag bekapcsol és ennyi .
32.
simon 555
#19: A horogkereszt csak a multiban lett lecserélve, mivel nem akarták megosztani a játékosbázist. Németországban ugye tiltott a megjelenítése, így őket kizárták volna.
31.
Parázs
#26: Remélem 40-50 évesen nem leszek ilyen papucsállatka szinten, mert rögtön eret vágok.
30.
A Jeti
Az IW-ben is magyarok csinálták az átvezetőket és ott is olyan mintha filmet néznél. Valószínűleg ugyan az a brigád. Nem néztem még utána. Az ott is meg itt is mestermunka. A hiba máshol jelentkezik.
29.
logic5
#26: Egyébként meg a neved alapján intelligensebbnek hittelek. Nekem is az egyik kedvenc színészem.
28.
logic5
#26: Tanulj meg célozni... Ennyire egyszerű. Veteran-on halál nélkül vittem ki az első küldetést.
27.
Raam989
Én adtam volna az AW2-t, az első rész tetszett és sokat is toltuk.
26.
Beniciodeltoro
#25: Nem akarok újra haterkedni, de a kampány első része után konkrétan elegem lett a játékból, mint ha dugós puskával lődöznék, a lövészárkokban mikor lődöztem a nácikra a M1 garanddal csak néztem hogy mi ez a fos , mint ha egy bot lenne a kezemben ami puffog.
Én többet várok egy FPS-től, és ezt ne vegye senki se támadásnak, nekem ehhez lenne igényem, valaki meg ezzel is megelégszik, lehet a korbeli különbségek is hozzá játszanak, lehet 18 évesen még tetszene, nem tudom.
25.
Unravel
#24: Lehet fogyasztható, viszont a CoD lufi kezd egész egyszerűen kevésnek tűnni. Miért játszak ezzel, mikor játszhatok a BF1-el, vagy a Destiny 2-vel is?
Persze felőlem tolja akinek ehhez van gusztusa, nem fáj az nekem. Csak szerintem kevés már ez a CoD. És még azt a keveset sem rakják össze frankón.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...