Videón a Destiny 2: Curse of Osiris első küldetése

  • Írta: fojesz
  • 2017. november 16.
  • Videó
Link másolása
A Bungie tegnap hosszú streamet tartott, amelyben a Destiny 2 első kiegészítőjét részletezte a nagyérdeműnek. Ezzel párhuzamosan a sajtó is beleleshetett a DLC-be, ez alapján most a kampány első küldetését tudjuk megmutatni nektek.

A Destiny 2 első kiegészítője a Curse of Osiris címet viseli, amely a Merkúrra viszi majd el a játékosokat. A történet szerint a Vex egy alternatív valóságot szimuláló hatalmas számítógéppé alakítottá át a bolygót, és miután a címszereplő Osiris behackelte magát ide, hozzánk fordul segítségért.

A kampány első küldetése a Lighthouse-ig vezető utat mutatja be, amely a kiegészítő biztonsági zónája lesz - a helyi kereskedőt Brother Vance-nek hívják, ő is felbukkan az alábbi videóban:

A Curse of Osiris december 5-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a bemutatkozó előzetesét itt nézhetitek vissza. A kiegészítő nem hoz magával új raidet, ehelyett bevezeti a raid lairek intézményét: a raid lairek a már meglévő raidek (vagyis jelen esetben a Leviathan) kiegészített változatai, amelyek új pályarészekkel, összecsapásokkal, fejtörőkkel és loottal operálnak. Még új bosst is kapunk.

Érdekesség, hogy a Leviathan, Eater of Worlds (ez a címe a Curse of Osiris lairjének) rövidebb, mint a Leviathan, és nem is ígér akkora kihívást, így kevesebb időt emészt fel - igaz, a Prestige-mód ez esetben is izzasztó lesz. A Bungie célja az volt mindezzel, hogy több és változatosabb raidtartalmat kínálhassanak a játékosoknak, és azoknak is szerettek volna kedvezni, akik nem feltétlenül érnek rá arra, hogy három órán át nyúzzanak egy raidet a csapatukkal.

A tavasszal érkező második DLC-vel újabb lairt kapunk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...