Tizedik születésnapját ünnepli az Uncharted-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 20.
  • Videó
Link másolása
Egészen elképesztő, hogy repül az idő, az Uncharted-sorozat ugyanis pillanatok alatt érte el a jubileumi tizedik születésnapját, amit a Sony és a Naughty Dog természetesen méltó módon meg is ünnepel.

Ugyan a Sony mérhetetlenül szkeptikus volt az Uncharted sikere kapcsán, végül a Naughty Dogot igazolta a Jak 3 utáni merész váltás. Nathan Drake és Victor Sullivan Indiana Jones legjobb pillanatait is lepipáló kincsvadászatai ugyanis az eltelt tíz év alatt a PlayStation egyik legkomolyabb zászlóshajójává nőtték ki magukat. És hiába ért véget a történetük a negyedik résszel, az időközben felépített univerzumban bőven van annyi potenciál, hogy más szereplőkkel is el lehessen mesélni egy-két csodálatos kalandot. Erre kitűnő példa volt a The Lost Legacy, de biztosak vagyunk benne, hogy ezzel ez a történet itt még nem ért véget. 

A Sony és a Naughty Dog természetesen alaposan megünnepli a tizedik születésnapot, így a PlayStation Experience-en, december 10-én különálló panelbeszélgetést kap a sorozat, továbbá rengeteg ingyenes avatár, PlayStation 4-téma, háttérkép és multiplayer szkint zsebelhettek be.

16.
16.
RangerFox
Köszönök mindent a szériának. Kedvenc fejlesztőcég/játékkarakter/franchise/zsáner.
15.
15.
Keczanm
#1: Most mindharom resz le van arazva 3090 forintra a PS Storeban:
https://store.playstation.com/en-hu/grid/STORE-MSF75508-GMESUND2017/1
14.
14.
Őrnagy
Szerintem azért nagyon jó a sorozat, mert maga a történet is szépen van kibontva. Most játszom elsőre a 4. részt, és olyan, mintha filmet néznék. Nem a képminőségre gondolok, bár az is gyönyörű, hanem az egész sztori felépítésére.
12.
12.
Yanez
#11: PS3 megvan, de bekrepált. Lehet, hogy újrajátszanám ,de biztosan nem mostanság lenne az. Max 1-3 év múlva. Viszont ha most jó akció lenne, lehet megérné. Ám az is lehet hogy 1-3 éven belül psplus-ba adják. Szal így vagy úgy, kissé dilemmatikus a helyzet. :)
11.
11.
roli33
#5: Maximum akkor érdemes megvenni, ha már nincs meg a PS3, és újrajátszanád. Gondolom ez a szitu. :D
10.
10.
Norbiii
#9: Kivéve az elmúlt egy év egyes időszakait, amikor volt online fifa...A lényeg, hogy tetszettek az UC részek.
9.
9.
Norbiii
Összességében az elmúlt 5-8 évben keveset játszottam, és ezen idő alatt alig toltam ki játékot, de az UC mind a négy részét végigvittem, és életem egyik legjobb videojáték élménye volt!
8.
8.
Firsttime
Kedvenc szériámmá nőtte ki magát az uncharted. Ps4 első konzol, megvettem mindet, és kb amint neki álltam addig fel sem álltam a tv elől amíg be nem fejeztem mindhármat. Zseniális Játékok. Az összes. A négy meg... Szabadságot kellett kivennem day One vásárlás és játszásra...
7.
7.
DarkLord
Valamelyik részben nagyon nem tetszett a napfény, ahogy a növényzeten megjelent azt nagyon elbszták szerintem nekem bántotta a szemem többször is, nem tudom most melyikben volt, de lehet az első részben.
2.
2.
Macifasz
#1: Kell az hidd el. Én is rongyosra játszottam őket PS3-on, megvettem PS4 a Collectiont és három végigjátszást már megélt az is. :-D
1.
1.
Yanez
Akkor remélem a sorozat is jól le lesz akciózva, mert nincs még meg PS4-re az első három rész, amit úgyis rongyosra játszottam már PS3-on, így nem is tudom kell-e. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...