Ingyen vihető a The Bureau: XCOM Declassified

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 1.
  • Akció
Link másolása
A Humble Store legújabb akciója keretén belül ezúttal az XCOM külső nézetes taktikai mellékága, a The Bureau: XCOM Declassified vágható zsebre, természetesen most is teljesen ingyen. Siessetek, mert már csak egy napig.

A közel négy évvel ezelőtt megjelent The Bureau: XCOM Declassified már a kezdetek kezdetén is egy nagyon izgalmas, eredetileg belső nézetes XCOM-mellékszálnak ígérkezett. A 2K Marin játéka végül sok-sok kerülőút útján jelent csak meg, lényegesen megváltozott stílusban, hiszen végül az XCOM taktikai vonalát meghagyva, egyfajta külső nézetes taktikai shooter lett belőle, ahol Carter ügynököt és csapatát irányíthattuk.

És ahogy a The Bureau: XCOM Declassified tesztünkben is írtuk, a harcrendszer jól sikerült taktikussága, valamint a '60-as évek XCOM- és X-akták hangulata miatt mindenképpen érdemes beszereznetek, már csak azért is, mert a Humble Store ingyen kínálja.

16.
16.
Perseus84
#15: 1. Orulok. Sok szep boldog orat az 1200+ hoz
2. Feldolgozni? :)))) no komment
3. Eleg szar a stuliusod ha jobban bejon a lovolde mint az eredeti. Szerencsere a kisebbseghez tartozol
15.
15.
crytek
#14: 1. boldog is vagyok elhiheted :)
2. A pár fogalmatlan "csorózó" miatt le kell írni... De ezek így sem képesek felsolgozni
3. Más kritikái nem érdekelnek mivel szerencsére van saját döntéshozatali képességem nincs szükségem senkire, hogy helyettem döntse el mivel játsszak.
14.
14.
Perseus84
#13: 1. Elj boldogan az 1200+ ingyen megszerzett jatekoddal. Senki sem irigyel erte
2. Az hogy jol keresel szinten a maganugyed. Senkit se erdekel. Gyerekforumra ilyet beirni a butasagodat tukrozi
3. Az h neked az xcom lassu az a te problemad. Itt gondokodni kell ez egy ilyen gem. Nem lehurrogni ezert. A kritikakon meglatod pl az xcom 2 meg ez a lovolde eg es fold. Az h te kilogsz a sorbol mert neked az tetszik a te velemenyed amit normalisan is meg lehet fogalmazni
13.
13.
crytek
#12: Játszani szeretek nem éveket várni hogy valami történjen... Nem nehéz mivel van bennük easy mod de hányok a kategoriától nekem lassú szar.


experto11: Ez így van. Elég jól keresek.De mivel látom ,hogy a kiadók bundleznak egy fillért se adok ki semmiért... Csakis bundle...Indiegala miatt minden létező game ingyen van meg..Ennyit megérnek nekem :) 2 éve galázok nagyban lett ez idő alatt 1200+ játékom totál free... Én csak kihasználom amit a kiadók művelnek.
Humble havi csomagba most ezek vannak: Quantum Brake, Warhammer 40k Dawn of War 3, The Long Dark... elég jók ezek ingyen :)
Lehet irigykedni nyugodtam engem nem zavar... Bárki művelheti ezt és ugyanúgy ingyen szerezhet be mindent csak tenné kell érte...
12.
12.
Perseus84
#11: Utalja mert szegenyke mindig veszit
11.
11.
almaspite
#7: Nem tudom feldolgozni, hogy ha ennyire utálod a taktikai játékokat, főleg a körökre osztottakat azt, mindig be kell pakolnod egy hír alá.
10.
10.
experto11
#9: Nem csóró nagyon jól keres ezt ő nyilatkozta egy másik oldalon.
9.
9.
#8: Megelőztél, csóró crytecnek ez maradt :D
8.
8.
Perseus84
#7: Valakinek ugye nehez az a korokre osztott "szarsag". Nem csodallom h preferallod az egygombos csucsminoseget!
7.
7.
crytek
Első X-Com amit végigvittem és nem körökre osztott szarság volt mint a többi.. Még több ilyen kéne!
6.
6.
Perseus84
En vegigtoltam. Nem olyan rossz ez sztem.
5.
5.
imchristailor
Pedig emlekszem milyen igeretesen indult. Igy ingyen azert en is teszek egy probat.
4.
4.
markoci555
Én még nem játszottam, de szinte csak rosszat hallottam róla, emlékszem már amikor készült mennyi rosszféle hír jött, teljesen megváltozott a játék is talán? De a név az rémlik hogy változott.
Biztos vagyok benne hogy ebből egy jó játék is elsülhetett volna, de valamit eltoltak a készítés során. Ingyen viszont simán kell, végre kipróbálom. Ami még eszembe jutott hogy le van szólva és kipróbálnám, az az Aliens colonial marines, le is csekkoltam és már csak valami collection edition-ban árulják steam-en több mint 30 euróért, azt hiszem az nem lesz ingyen osztogatva :D
3.
3.
pjoco
#2: Illetve tévedtem mert én is megvettem 2-3 euróért anno. De annyit megért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...