Jövő héten bejelentheti a Disney a Fox felvásárlását

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 7.
  • Cooltúra
A legutóbbi jelentések szerint kifejezetten jól halad a Disney és a 21st Century Fox tárgyalása, állítólag már a jövő héten bejelenthetik a 60 milliárdos üzletet. Persze ehhez a versenyhatóságnak is lesz egy-két szava.

Három nappal ezelőtt írtunk arról, hogy a Disney újra tárgyalásokat folytat a 21st Century Foxszal a cég filmstúdiójának és több tévécsatornájának felvásárlásáról. A CNBC most arról számolt be, hogy a megbeszélések kifejezetten jól haladnak, a 60 milliárd dolláros üzletet pedig már a jövő héten bejelenthetik. Ez persze még nem jelenti a történet végét, elvégre a helyi versenyhatóság jóváhagyására is szükség lesz hozzá.

Ahogy arra utaltunk, a Disney nem szeretné a teljes Fox-birodalomat megvenni, így a Fox Newsra és a Fox Sportsra nem tart igényt, érdekesség azonban, hogy a megállapodás által a Fox több kisebb érdekeltségére is szert tesz. A Foxnak például 30 százalékos részesedése van a Huluban, ami így az övé lesz; a dolog pikantériája, hogy a Disney-nek már így is van 30 százaléka a streaming szolgáltatóban, így végül többségi tulajdonosa lehet annak. (És ugye tudjuk jól, hogy a Disney a jövőben saját streaming platformot szeretne.)

14.
Aang
Disney Disney. Mint a rák, mindent megfertőzi, és csak pusztítás hagy maga útján.
Sikerült sírba tenniük a starwarst, xaros remakekkel. Borzalmas másolatokal. A videójáték jogokat meg a sz.tyok EA-nek oda adni! Zseniális húzás.
Nézhetetlen tv csatornájukon az legminősithetetlenebb sorozatokkal mérgezik a gyerekeket(Hannah k.rvana, fúj)
Az igazi minőségi régi meséiket, most rendezik újra, ratyi élőszereplős verzióban.(szépség és a szörnyeteg a klasszikus mese, borzalmas csumára másolt verziója. És sajnos a többivel is ezt tervezik)
Egy kaptafára készíti, az egyszer nézhető, vagy néha simán nézhetetlen Marvel filmeket.
Nem sokára megpróbálják a netflixet is kinyirni, a saját streaming szolgáltatásával.
Most jön az x-men, és más Fox alá tartozó franchisek kicsinálása.
A Copy paste és az egyszer nézhető filmek kora köszöntött tehát ránk:)
Ez a cég úgy látszik mindent behálóz, és a legmélyebb pöcegödörbe kívánja tenni, a mozi filmek világát is.
Szomorú.

12.
delphijos
#9: "szépen lassan kiírtották az összes eredeti szereplőt"

Carrie Fisher -> Meghalt. Tényleg disznóság tőle hogy nem várt tovább.
Harrison Ford -> Már a Jedi-ben meg akarta öletni magát, szerintem ha nem teszik meg, nem is vállalja.

Ja, és amúgy meg 20 másik ember meg azért sír hogy miért nem valami más történet van, miért ők. Szóval tényleg az van hogy bárhogy is van, mindenkinek sosem fog tetszeni.

"ömlesztve gyártott részekkel"

Eddig van 2, most jön a harmadik. Abból egy nem is számozott rész. Komolyan, mintha minden héten jönne egy.... Ha szar lesz egy sorozat egyik filmje, nem attól lesz az hogy mennyi idő telt el az előző rész óta. És fordítva is igaz, attól hogy 5-10 évet vársz egy folytatásra, még nem garancia hogy jó lesz.
10.
adamsfamily
#3: Vicces,hogy emberek új trilógiáról beszélnek,miközben egyelőre 1 rész került a mozikba(+ a zsivány egyes).Elég szánalmas,hogy emberek úgy fikáznak valamit,hogy még ki se jött.
Azelőtt is ment a Star Wars megfejése pénzügyileg,csak amíg Lucas kezében voltak a jogok,addig videojáték fronton történt a dolog.
9.
NemecsekErno
Hát, hogy leállították a Clone Wars rajzfilmsorozatot az infantilis Rebels kedvéért. Hogy a filmekből szépen lassan kiírtották az összes eredeti szereplőt, csak hogy ne árnyékolják be a béna új generációt, hogy felhígítják az egész sorozatot ömlesztve gyártott részekkel, hogy jöjjön a bevétel, az eléggé elszomorító (számomra legalább is)

De persze nincs igazam, hisz 10 millió légy csak nem tévedhet...
7.
amadeusz gyermeke
Csak a Disney teheti ezt meg.Meg a Warner sem tudna ekkora összeget leperkálni.S meg valami.A Fox elakarta adni minden részesedését,kivéve a hír s sportcsatornakra fókuszálna. Magyarán s Disney megsem kapná mert nem eladó.
6.
delphijos
Mint mindig most is azt mondom hogy inkább csináljanak új filmeket , max nem lesz olyan jó, minthogy üljenek rajta.Nem kötelező megnézni, de nincs semmi akkor nincs is mit nézni. És továbbra sem értem amikor “meggyalázásról” hadovál valaki, azért ez nem a Biblia. Vannak filmek amikhez nem kellet volna nyúlni ( Psycho ) de se az SW , se a Jurassic Park nem szent tehén.
5.
zsocwargear
#1: És szerintem a Marvel filmek 90%-át melyik nagy stúdió viszi? Segítek: A Disney, lévén hogy övék az egész Marvel, a felvásárlással vissza kerülne a kezükbe az X-Men, a Fantastic Four, és talán a Hulk brand is, plusz a sorozatok.
4.
Juha
#2: Szinte lehetetlen úgy folytatni egy évtizedekkel ezelőtti filmet/sorozatot/könyvet, hogy a régi rajongóknak és az új generációnak is megfeleljen, és sokszor az a baj, hogy megpróbálják a két tábor metszéspontját belőni, így viszont mindkét oldalon jelentős az elégedetlenkedők halmaza is.
Remélem érthető, ez vont le sokat az előzménytrilógia értékéből is számomra.
3.
azureknight0715
#2: Hát elég sokan szarozzák az új trillogiát, köztük énis, számomra az elözmény trillogia is sokkal jobb volt mint a mostani. Ez viszont hogy ennyien ellene vannak mégis csak jelenthet valamit pontszámoktól függetlenül.
2.
Zozzancs
#1: Miről beszélsz ember? :D Rottentomatoes-on 90% fölött áll az SW7. IMDB-n 8 fölött. Nagyon elvagy tévedve, az emberek túlnyomó többsége szerinte Mind a Rouge One mind az Sw7 egy rendben összerakott film volt. Star Warson nőttem fel. Jól tette a Disney hogy új életet lehelt bele. Nem vagyok elfogult, mert pl a Solo filmet biztos nem fogom megnézni, de nem értem ezt a nagy hatet meg fikázást, gondolom ez a divat :D
1.
NemecsekErno
Ezek után mégis csak örülök, hogy Hugh Jackman lelépett a Wolverine szerepről.
Amennyi áldás érte a Star Wars sorozatot azóta, hogy a Disney rátette a kezét, valszeg a Marvel sorozatokkal is hasonló minőségbeli javulás lessz majd várható...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...