Jövő héten bejelentheti a Disney a Fox felvásárlását

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 7.
  • Cooltúra
Link másolása
A legutóbbi jelentések szerint kifejezetten jól halad a Disney és a 21st Century Fox tárgyalása, állítólag már a jövő héten bejelenthetik a 60 milliárdos üzletet. Persze ehhez a versenyhatóságnak is lesz egy-két szava.

Három nappal ezelőtt írtunk arról, hogy a Disney újra tárgyalásokat folytat a 21st Century Foxszal a cég filmstúdiójának és több tévécsatornájának felvásárlásáról. A CNBC most arról számolt be, hogy a megbeszélések kifejezetten jól haladnak, a 60 milliárd dolláros üzletet pedig már a jövő héten bejelenthetik. Ez persze még nem jelenti a történet végét, elvégre a helyi versenyhatóság jóváhagyására is szükség lesz hozzá.

Ahogy arra utaltunk, a Disney nem szeretné a teljes Fox-birodalomat megvenni, így a Fox Newsra és a Fox Sportsra nem tart igényt, érdekesség azonban, hogy a megállapodás által a Fox több kisebb érdekeltségére is szert tesz. A Foxnak például 30 százalékos részesedése van a Huluban, ami így az övé lesz; a dolog pikantériája, hogy a Disney-nek már így is van 30 százaléka a streaming szolgáltatóban, így végül többségi tulajdonosa lehet annak. (És ugye tudjuk jól, hogy a Disney a jövőben saját streaming platformot szeretne.)

10.
10.
adamsfamily
#3: Vicces,hogy emberek új trilógiáról beszélnek,miközben egyelőre 1 rész került a mozikba(+ a zsivány egyes).Elég szánalmas,hogy emberek úgy fikáznak valamit,hogy még ki se jött.
Azelőtt is ment a Star Wars megfejése pénzügyileg,csak amíg Lucas kezében voltak a jogok,addig videojáték fronton történt a dolog.
6.
6.
delphijos
Mint mindig most is azt mondom hogy inkább csináljanak új filmeket , max nem lesz olyan jó, minthogy üljenek rajta.Nem kötelező megnézni, de nincs semmi akkor nincs is mit nézni. És továbbra sem értem amikor “meggyalázásról” hadovál valaki, azért ez nem a Biblia. Vannak filmek amikhez nem kellet volna nyúlni ( Psycho ) de se az SW , se a Jurassic Park nem szent tehén.
4.
4.
Juha
#2: Szinte lehetetlen úgy folytatni egy évtizedekkel ezelőtti filmet/sorozatot/könyvet, hogy a régi rajongóknak és az új generációnak is megfeleljen, és sokszor az a baj, hogy megpróbálják a két tábor metszéspontját belőni, így viszont mindkét oldalon jelentős az elégedetlenkedők halmaza is.
Remélem érthető, ez vont le sokat az előzménytrilógia értékéből is számomra.
3.
3.
azureknight0715
#2: Hát elég sokan szarozzák az új trillogiát, köztük énis, számomra az elözmény trillogia is sokkal jobb volt mint a mostani. Ez viszont hogy ennyien ellene vannak mégis csak jelenthet valamit pontszámoktól függetlenül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...