A Bethesda kiáll a single player játékok mellett

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Tegnap az idei The Game Awards után a Bethesda kiadott egy közleményt, amelyben az egyjátékos címek létjogosultságát hangsúlyozta. Pénzzel is támogatja a #SavePlayer1 nevű kampányát, amit más fejlesztők kapnak meg.

A Bethesda hisz abban, hogy a single player játékoknak igenis van létjogosultsága. Ezért elindította a #SavePlayer1 nevű kampányt, amelynek keretében 100 ezer dollárt adományozott az Entertainment Software Association Foundationnek. A pénzt a fejlesztők következő generációja között osztják szét, ha azok egyjátékos címeket fejlesztenek.

Ezen kívül a cég összes játéka ezen a hétvégén féláron vásárolható meg digitálisan és a kiválasztott boltokban.

Az alábbi videóban a népszerű színésznő, Lynda Carter (többek között ő alakította anno Wonder Womant, és ő volt Magnolia a Fallout 4-ben) buzdít mindenkit arra, hogy őrizzük meg az egyjátékos címeket.

16.
16.
#15: Ez hogy jön ide? Az egész téma a single körül forog. Bethesda alatt megy a QC és a Doom ha már ennyire a multit hozzuk fel.
15.
15.
GAMEROD
#14: Én például nem nagyon láttam mostanában tűrhető online játékot, csak a Dota és annak klónjait meg az ingerszegény fps környezetet látom. Elhiszem hogy sokaknak ez is megteszi de mindegyiken látszik hogy 10 év alatt sem vittek sok pluszt beléjük.
14.
14.
#13: Mit akarsz még, teljesen jó játékokat dobnak a piacra.
13.
13.
crytek
Akkor most már ideje lenne fejleszteni is ha már agyonsztárolják magukat.. Mert ezer évre visszatekintve ugyanazokat a szarjaikat játsszuk csak a 456. részüket.... Kéne valami újdonság is nem csak a önsztárolás...
12.
12.
Extol
A multi mindig felidegesít. MMO-ból is azt játszom, amihez nem kell csapat. De legjobb az egyjátékos mulatság.
10.
10.
markoci555
#2: nem tudom te milyen modokat töltöttél le hozzá, én mod nélkül vittem és egy árva embert nem láttam magamon kívül... (npc-ket nem belevéve)
9.
9.
GAMEROD
Még a felvetés is hülyeség hogy ne lenne létjogosultságuk a single játékoknak. Rengeteg olyan játéktéma van, ami csak single-ben valósítható meg normálisan, főleg az egy főszereplős címek. Nyilván az online játékoknak is megvan a szórakoztató jellegük, de nem említhető egy lapon a két dolog, kivétel lehet egykét co-op mód amik beleviszik a többi játékost is a kalandba, nem pedig csak a sablon online dolgokról szólnak ami kimerül az agyatlan ugrálásban és lövöldözésben.
8.
8.
GAMEROD
#2: Skyrimből nem csináltak semmit, az az Elder Scrolls sorozat része. Az hogy az utóbbiból van online is, nem sokban érinti a dolgot.
7.
7.
RangerFox
#6: Minden vasárnap este a kandalló mellett macskával az ölemben.Mindig lesznek minőségi single játékok, mert mindig lesznek olyan kiadók, akik ezt lehetővé tegyék, mégpedig azért, mert az embereknek szükségük van jó single játékokra. Nem kell túltárgyalni, igazad van. Hala single games
6.
6.
hedzsooo
#5: Látom a lényeget megfogtad te is, + amúgy gondolom rendszeresen végzel piackutatást is...
5.
5.
RangerFox
#3: Igazad van, tényleg jól fogynak, csak egy 3-4 milliós eladás single részen nagyon szép teljesítmény, addig eltörpül a 30 milliós overwatch, six siege, és az annál is nagyobb pubg eladás mellett. Emiatt lehet aggasztó, a multis címekkel nagyobbat kaszálhatnak a kiadók.
4.
4.
Yanez
Hiába van túltengés az online játékok frontján, szerencsére single címekben sincs hiány! S egyhamar nem is lesz! :)
3.
3.
hedzsooo
Jó ég, tényleg itt tartanánk, h erre vki buzdítani is kelljen? Mondjuk remek PR fogás...

Szerintem csak tisztességes játékokkkal kell előrukkolni, akkor veszi a nép továbbra is, mint a cukrot. Ld.: Witcher 1-2-3 (minőséggel eggyütt szépen nőttek az eladások is részenként), Metro játékok sem fogytak rosszul, stb.-stb., ugyan ne kelljen már ezt túltárgyalni, jajj
2.
2.
szinkron
Ezért csináltak a Skyrimből MMo-t.
1.
1.
Jobban nem is erthetnek egyet veluk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...