Battalion 1944 - jövőre csúszik a korai verzió

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 13.
  • Csúszás
Link másolása
Még idén februárban összejött a pénz a független második világháborús FPS-re, a Battalion 1944-re. A projektet azóta felkarolta a Square Enix is, ám a srácok nem készültek el időben a korai hozzáférésű változattal.

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem startol el idén a Battalion 1944 Early Access-verziója a Steamen, annak ellenére, hogy a zárt alfateszt jelenleg is zajlik. Magyarán csak valamikor 2018 folyamán csaphatunk le rá, a debütöt pedig egy újabb kampány előzi meg, amit január 9-én indítanak el a srácok a játék megismertetésére.

Ha egyszer megjelenik a korai verzió, utána már rendszeres frissítések várhatóak a teljes változat premierjéig. A Bulkhead csapata csökkentette a játék árát is: 20 euró helyett 15 euróért zsákolható be a program. Magyarán kevesebbet kell fizetnünk érte, mint a februári Kickstarter-kampány idején. A fejlesztők az árkülönbözetet exkluzív támogatói skinekkel kompenzálják.

A végleges verzió megjelenése után vélhetőleg ismét drágábban juthatunk hozzá a Battalion 1944-hez.

A játék egy régivonalas multiplayer-orientált FPS, amely hűen idézi a Medal of Honor és a második világháborús Call of Dutyk hangulatát és játékélményét. A kiadásáért a Square Enix felel, a játék az indie csapatokat támogató Collective program része.

A Battalion 1944 jelenleg PC-re készül, de tervben az Xbox One-os és PS4-es változat is.

6.
6.
almaspite
#5: Miért, ha valakinek nem tetszik valami akkor miért vegye meg? Meg ha nem tetszik, rögtön barom vagyok? o.O Ilyen multis lövöldéből ha belenyúlok a kalapba olyan 300 db ugrik ki egyből.
5.
5.
user101
#4: Leegyszerűsítve: az ilyen parasztok miatt van az, hogy most már nem csinálnak... :) Ok-okozati összefüggés. Ha megvetted ( és az többi barom is megvette volna ) akkor lett volna elég pénz benne és most minden kiadó ilyen gamékat csinálna.
4.
4.
crytek
#3: Már rég megdőlt ez a tézised csak halkan jegyzem meg 3 évvel ezelőttig éveken keresztül egy db game-et nem vettem mégis akkor kb hetente jöttek fps játékok.....
Nagyot akartál mondani nem jött össze...
3.
3.
Stranger
#2: Ne leárazottan vedd meg őket és lesz bennük pénz.
2.
2.
crytek
Bárcsak single benne ömlene ennyi fps...
1.
1.
razipapi
Szívem szerint már most odaadnám a 15 eurót érte, csak nem találtam ilyen opciót Steamen..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...