Konzolokra is megjelenik a Titan Quest

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy tűnik, a THQ Nordic lát még potenciált a 2006-ban megjelent Titan Questben, a játékhoz ugyanis nemrég megjelent egy új kiegészítő, jövőre pedig konzolos változatokat is kap majd.

Konzolos változatokat kap az eredetileg 2006-ban megjelent Titan Quest. A Diablo-klón 2018. március 20-án költözik át PS4-re és Xbox One-ra, ahol 30 euróért vásárolhatjuk majd meg, később pedig - "ha elkészült" - Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi.


A többé-kevésbé feljavított grafikával és hatfős kooperatív móddal érkező átirat az alapjátékot és az Immortal Throne kiegészítőt is magába foglalja, a novemberben debütált Ragnarok viszont kimarad ebből a kiadásból. A lelkesebbek egy 120 eurós gyűjtői változatra is lecsaphatnak:

5.
5.
crytek
Codename Panzerset is előszedhetnék egy új rész erejéig
3.
3.
Gaboo77
Érdekes ez az új tendencia, hogy fejlesztés helyett, inkább mostanában a felújítás, meg az újra kiadás a divat, meg a végeláthatatlan Definitive Edition áradat. Értem én, hogy olcsóbb mint új játékokat fejleszteni, meg újszülöttnek minden vicc új, stb.... Remélem az autóipar nem veszi át... nem akarok felújított Lada Samara-t venni! :D
2.
2.
Ecneb
Sokadik alkalom hogy elkezdem a játékot, de act 2-höz most sem értem el. Lehet egyedül vagyok vele, de unalmas a játék.
1.
1.
hedzsooo
Jó, akkor a Diablo meg mondjuk 1 Xanadu copy, nem értem erre mi szükség van mindig ha hack'n'slash játékról van szó. Pláne, h a Diablo 3. részének a kezdése eléggé gyatrára sikerült, + sok tekintetben még pl. 1 F2P hack'n'slash is legalább ugyanolyan jó élményt tud nyújtani. A Titan Quest a Diablo 1. részéhez képest mindenképpen fejlődés de a Diablo 2. része mellett is megaállja a helyét, én legalábbis a Titan Quest-el annó ugyanolyan jól szórakoztam, mint a D2-vel.
Hajrá THQ Nordic, szurkolok nekik, hogy 1 új Titan Quest részt is aztán összehozzanak, pl. a SpellForce III. eléggé ütősre sikerült (még csak éppen belekezdtem) tőlük, úgy tűnik hogy jó kezekbe kerültek végre ezek a régi, ám remek címek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...