God of War - ismerkedj meg Atreusszal!

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 16.
  • Videó
Link másolása
Kratos fia különleges gyerek, megérti a vadon hangját, ért az állatok nyelvén. Képessége bizonyára nagy segítségünk lesz a harcok során - az ő eredetsztorijával ismertet meg minket a God of War legújabb előzetese.

Az új God of War sok mindenben eltér Kratos korábbi kalandjaitól, elvégre vele van fia, Atreus is, így sok esetben kordában tudja tartani haragját. A fiú egészen különleges, érti a vadon szavát, a közeli állatok hangját is hallja a fejében.

Emellett a csatákból is kiveszi a részét, és idővel egyre ügyesebb harcossá érik. A játékmenet változásairól ebben a hírünkben írtunk, de most Atreusra koncentrál a legújabb trailer.

Pontos megjelenési dátum még nincs. Legutóbb tavaszi premierről szóltak a pletykák. Néhány új kép:

11.
11.
Yanez
#10: Azért nem mondanám picikének. Persze ez attól is függ mekkora tv-n játszik az ember. :D
7.
7.
Őrnagy
Sosem értettem, miért jó az, ha az irányított figura tök picike a képernyő közepén. Végre szakítottak ezzel a hülye hagyománnyal a készítők.
6.
6.
kamgecam
Nem tudtátok hogy manapság nem számítanak az exkluzívok az új Gow se érdekel senkit...
4.
4.
kamgecam
Hihetetlen jó volt ez az év is ps4 exkluzív címek tekintetében 80%-ban ezzekel játszottam idén: HZD, Nioh, Persona 5,Uc Lost Legacy, GTS, Gravity Rush 2, The Last Guardian és ez csak az idei év. Bloodborne-al meg azóta nyomom mióta megjelnet. :D Durva hogy csapja ki a sony a jobbnál jobb exkluzív címeket és akkor mi lesz itt 2018-ban! Alázás! XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...