Más platformokra is jöhet a PUBG

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 2.
  • Hír
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a PC és az Xbox One meghódítása után más platformokon, jó eséllyel PlayStation 4-en is játszható lesz majd valamikor az elmúlt esztendő egyik legsikeresebb kompetitív online játéka, a PUBG.

Múlt héten újabb mérföldkövet ért el a PlayerUnknown's Battlegrounds, az ünnepek alatt ugyanis elég sokan időztek a játékkal, ami pedig oda vezetett, hogy a Steamen 3 millió játékos játszott egyidejűleg. De nem csak PC-n ekkora siker a játék, a problémák ellenére Xbox One-on is óriásit tarolt a kompetitív lövölde, így nem csoda, hogy a PUBG Corp. elnöke, Chang Han Kim egy nemrég adott interjúban úgy nyilatkozott, nyitottak arra, hogy más platformokon is elérhető legyen majd a játék.

A CEO elmondása szerint a végső cél elérése előtt azonban még nagyon sok teendőjük van. Mint mondta, még mindig a tanulási fázisban vannak, így rengeteget kell fejlődniük, hogy alaposan kiismerjék a konzolos fejlesztési környezetet és megismerjék a konzolos játékosok igényeit, ízlését. Azonban ha ez sikerül, nem lesz akadálya, hogy minden létező platformra elkészítsék a játékot.

34.
34.
delphijos
#30: “Persze hogy nem játszottam vele. Azért ocsarolom meg vagyok felháborodva mert nem tetszik a videók alapján.”

Bár nem ennek szántad ezt a részt, de pontosan ezt gondolom továbbra is. Ha meg megvetted, és ilyen vérlázítóan szar, akkor mehetett volna a refund rögtön. Ami ilyen szar, az öt perc után látszik. Nem itt hőbörögni állandóan 30 euró miatt.
30.
30.
Firsttime
#27: Persze hogy nem játszottam vele. Azért ocsarolom meg vagyok felháborodva mert nem tetszik a videók alapján. Nem. Azért vagyok felháborodva mert nem refoindoltam. Tudod? Ja nem tudod. Te azt tudod amit elkepzelsz. És rosszul képzeled. Ja fejlődött. Ez igaz. De még mindig egy hulladék. Ez van. Ez a hudenagy jatekelmeny, már ha részemről nevezhetem annak, meg baromira nem vonz be. Főleg nem úgy, hogy kb abból áll az egész hogy a huszonötödik ugyanolyan házban, konténerben, hangárban csipegetem a lootot mint valami tyúk a taknyot a Földről. Ezekben annyi kreativitás nincs , mint egy öt evesben. Ez a legnagyobb bajom. Egy igénytelen szemét az egész az én szememben, nulla belefektetett energiával.
27.
27.
delphijos
#26: Nem dolgom nekem Fakjee-t védeni , de nincs igazatok. Sosem mondta hogy tökéletes, és nem tagadta a hibákat, pláne nem védte. Bőven van mint javítani rajta meg mindig. Ami egyszerűen NEM IGAZ , az azok a dumák hogy “pár alibi peccs jött” “ipari hulladék” , stb.... Az aki ma játszik vele, és azt mondja hogy mondjuk a fél evvvel ezelőtti állapothoz képest nem fejlődött, javult RENGETEGET , az egyszerűen HAZUDIK, vagy nem próbálta. Vagy akkor, vagy most, vagy semmikor. A kommentjei alapján biztos vagyok benne hogy Firsttime sosem játszott vele. Szerintem pl. ahhoz képest hogy azok teljes árú, kész AAA címek voltak, pl. a maffia III-ban és. Just Cause 3-ban több bug volt. A box-os verzió valóban elég gyenge, de meggyőződésem hogy annak a kiadását az MS sürgette az ünnepek miatt. De a PC-s verzió EGÉSZ MÁS.
18.
18.
Doc.
#4: Készül a mobilos változat (Tencent), gondolom majd azt portolják Switch-re.
13.
13.
zozo76hun
#11: a remeny hal meg utoljara!
ha lehetosege lesz ra, nyugodj meg, a sony egybol racuppan a zsiros falatra. neki is kell a love, hiaba megy a konzolos reszleg ha tobbi teruleten megdoglik a ceg...
10.
10.
#9: Eddig sem ezt neheztelte, most keltél fel?
6.
6.
Firsttime
#5: Amíg ilyen okádék módon fut mindenen, szinte kizártnak tartom, hogy a Sony bealljon emögé a moslék mögé.
5.
5.
Zisten
Az a baj, hogy ahelyett, hogy továbbképzésre menne a csapat fejlesztési területen, hogy végre minőséget is tudjanak lepakolni az asztalra, inkább a pénzt zsebelik be a nagy trágyáért.
Nem kellett volna összerúgni a port a UE4 motort fejlesztőkkel akkor talán segítenének egy kicsit jobban.

Érdekelne a játék PS4en, de nincs szükségem arra, hogy béta teszteljek neki 2 évet mire kiadják hozzá a "konzol 1.0"-t.
Rázzák gatyába a PC-s és Xboxos mezőnyt és utána csináljanak egy portot PS4re a már jól működő verzióval.

Ja és embert véletlenül se vegyenek fel.
Dolgozzatok rajta 5en 10évig. ;)
4.
4.
ollie92
Switchen majd elrotyog 10fpssel 240p felbontásban :D
3.
3.
Shannaro
"PUBG CEO wants the game on every platform, says Sony is “very strict” about quality"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...