God of War - az egyiptomi körítés sincs kizárva

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 5.
  • Hír
Link másolása
A Game Informer legfrissebb száma az új God of Warral foglalkozik, és bár az előzetes részleteire még várunk, már a beharangozóból is kiderül néhány érdekesség. Megtudtuk például, hogy a készítők szintet lépnének a sorozattal.

Míg korábban elképzelhetetlennek tűnt, hogy a God of War maga mögött hagyja a görög mitológiát, ahogy a mellékelt ábra mutatja, már másképp gondolkodnak erről a fejlesztők: az idén érkező PS4-es epizód a skandináv mitológiából táplálkozik, ráadásul jó ideje tudjuk, hogy az egyiptomi körítést is fontolóra vették a srácok.

A Game Informer legfrissebb előzetese az új God of Warral foglalkozik, és már a cikk beharangozójából is kiderül néhány érdekesség. Cory Barlog, a játék direktora például kifejtette, hogy más mitológiákat is feldolgozhatnak később: "A görög mitológiára építő részek alatt tartott a God of War görög korszaka. A következő mitológia, amivel Kratos kapcsolatba lép, jelenti a játék skandináv korszakát. Később azonban jöhet az egyiptomi és a maja korszak is, és így tovább."

Barlog azt is megjegyezte, hogy a God of War-sorozatnak szerinte nagyobbnak kell lennie, az Uncharted vagy az Assassin's Creed szintjére kell emelni, mindez pedig azért is érdekes, mert a srácok csak nagyon nehezen vághattak bele a folytatás elkészítésébe, a God of War: Ascension az volt a vélemény a Sonyn belül, hogy pihentetni kellene a sorozatot. Barlog visszaemlékezése szerint egy olyan csatát jelentett a játék pitchelése, ahol az esélytelenek nyugalmával kellett indulnia.

Vajon az idei epizód után új erőre kap a sorozat?

10.
10.
Firsttime
Vajon mennyire komolyan merülnek el az északi mitológiában? Mert ott azért történtek furcsa esetek. Mondjuk loki kancává változott, szexelt egy lóval, aztán életét adott egy nyolc lábú lónak, ami később odin lova lett. Milyen aranyos. Ehhez képest a szűzen szülő Mária majdnem hihető.
Vicces, fura északi népség :D
9.
9.
Zoli0507
#7: Mèg jò hogy pàr hete jelent meg egy cikk hogy vàltozik a jàtèkmechanika XD
8.
8.
PaprikaJancsi
#7: Mondjuk, most pont más a GoW-ban a játékmechanika, kicsit ilyen Ryse: Son of Rome-os lett.. és elvileg az AC-ban, is kicsit változott.
7.
7.
Csoki80
A zab aj, hogy nem tudnak mit kitalálni, ugyanúgy az AC-nél sem. Szebb, viszonylag jó story meg ilyesmik, de ugyanaz a játékmechanika hoszú évek (évtized) óta...
5.
5.
RangerFox
4.
4.
n_csacsi
Remélem olyan lesz az egyiptomi, mint a görög részek...pofás lenne Anubist meg a többi isten legyilkolni :D
3.
3.
PS4jacksony
A Playstation egyik,ha nem a legjobb sorozatáról van szó és ezt tudják a készítők is.Legalább is ebben bízom nem csinálnak semmi hülyeséget ami nem belevaló.,
2.
2.
Mortis
ja ,Kratos beutazza a világot. Egyiptomban gondolom lánya lesz, a majáknál meg gender fluid gyereke, csak hogy haladjanak a korral.
1.
1.
KopyAti
Nem volt erőtlen soha! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...