Cyberpunk 2077 - négy év után megtört a csend

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 11.
  • Teaser
Link másolása
Ha abban reménykedtél, hogy idén végre új információk érkeznek a Cyberpunk 2077-ről, akkor nagyol jól tetted. Négy év hírzárlat után tegnap egy új poszt született a játék hivatalos Twitter-oldalán - nem sok, de nagyon fontos.

Minden jel szerint idén nagy előrelépés lesz Cyberpunk 2077-ügyben. Ki hitte volna, de az RPG-t még 2012-ben jelentette be a CD Projekt RED, majd 2013 elején egy remek CG-trailert is kaptunk hozzá. Azóta síri csend volt a projekt körül, annyit tudtunk biztosan, hogy az anyag készül, minden rendben van és ez lesz a fejlesztők eddigi legambiciózusabb munkája.

A Cyberpunk 2077 hivatalos Twitter-csatornáján 2013 decembere óta nem született újabb bejegyzés. Tegnap viszont megtört egy csend, és egy árulkodó "beep" poszt került fel rá. Vajon mi lehet a cél? Egy unatkozó marketinges tréfája csupán?

Inkább úgy tűnik, hogy mindez figyelemfelhívás a közelgő információáradat előtt. A bejegyzést azóta több tízezren lájkolták és osztották meg, szóval a srácok elérték a céljukat.

19.
19.
Chory0721
Nekem személy szerint így 2019-20 környékére amikorra várható a megjelenése a legjobban az tetszene ha az AI nagyon nagyon fejlett lenne, már szinte “öntudattal” rendelkezne. :) A játékmenettel kapcsolatban nekem is a witcher féle fantasy világ fekszik jobban , bár a sci-fi téma biztos több embernek jön be. Hatalmas játék lesz az biztos , de egyáltalán nincs akkora elvárásom mint a witcher 3-nál hiszen ez egy teljesen új téma lesz ami nem biztos, hogy ebben a részben fog kiforrni. Én most örülnék egy kicsit részletesebb trailernek is , a gameplay még egy kicsit korai lenne szerintem.
18.
18.
azureknight0715
#15: Nem feltétlen csak város lesz benne. Amugy a várost is meglehez csinálni, pl gazdag, szegényebb kerületekre leosztva, csatorna rendszer plusz mé ne lehetne benne erdő? Pl ilyen környezetvédelmi burkokban stb. Én hiszem azt hogy a cd project simán megtudja csinálni úgy hogy változatos legyen és valószíleg nem fogunk benne unatkozni
17.
17.
Kolompár Tarzan
Nincsen benne mágia, nincsenek benne ó'kok. Kalap szart se ér.

De azért hátha összejön nekik valami kis kiberszexes, mátrixos, zombis izé. Azért sok pénzt el lehet kérni.
16.
16.
koffein
Az a 4 év az inkább 5. Akkor posztolták az egyetlen CGI videót a játékról.
11.
11.
#10: Naluk meg a kozepes is jot jelent, szoval nem aggodok ;-)
10.
10.
kastorhun
A legjobban várt játék nálam, bár picit félek hogy túl sokat akarnak, picit erre is utalhat hogy több alkalmazott is elhagyta a csapatot.
9.
9.
A Pulyka
Remelem meg 2077 elott megjelenik. Nalam a legvarosabb cucc az RDR2 es a God of war-ral egyutt.
8.
8.
A korábbi nyilatkozatok szerint a CP2077 kampánya teljesen és totálisan a meglepetésre fog alapulni. Mondták, hogy nem fognak finomkodni, hanem amikor már majdnem kész a játék, akkor hirtelen odavágják az egészet az asztalra. Hát remélem ez a beep ennek volt az egyik előjele.
6.
6.
manderel
#5: Ezt mondjuk nagyon sok helyen lehozták.
5.
5.
Rakottkrumpli
#4: Főleg itt, ahol azt is lehozzák, ha Cliff Bleszinski 3 helyett 4-szer rázza ki a fütyköst vizelés után...
4.
4.
Stranger
Milyen könnyű egy befutott cégnek. Egy "beep" szót lehoz a világsajtó. eeeh
2.
2.
logic5
#1: Lehet, a vicsernégy :D
1.
1.
ollie92
Állítólag a CDPR holnap (12/1) valami bejelentésre készül, még nemtudni mivel is kapcsolatban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...