Monster Hunter World - vadászat a Korall-felföldön

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 12.
  • Videó
Link másolása
Egy közel tízperces kedvcsináló érkezett a hónap végén megjelenő Monster Hunter Worldről. Ezúttal Coral Highlands varázslatos vidéke elevenedik meg előttünk, ahol korallokra emlékeztető sziklás képződményekkel találkozunk.

A toronymagas korallokkal csipkézett táj olyan, mintha a tenger fenekén kóborolnánk, leszámítva azt, hogy itt nincs víz, szörnyetegek viszont annál inkább. Beleértve a denevérszerű Paolumut és a rettenetes Legianát.

A Coral Highlands a harmadik helyszín, amit a Capcom eddig bemutatott az Ancient Forest és a Wildspire Waste mellett. Utóbbi kettőt a Monster Hunter World PS4-es bétájában már láthatták a rajongók.

Január 19-én indul a játék utolsó nyílt bétája PS4-en. Tegnap írtunk róla, hogy miért késik a PC-s verzió, illetve arról is, hogy egy rajongói kezdeményezés indul a kezdő játékosok kitanítására.

A Monster Hunter World január 26-án landol PS4-en és Xbox One-on.

6.
6.
kamgecam
#1: Ps4re érdemes megvenni mert azt rebesgetik arra lesz a legjobban optimalizálva. Ennél a gamenél meg az elég fontos tényező. Pc az utolsó amire megvenném az optimalizálatlansága miatt. Viszont jó lenne switchre ha kijönne a handheld funkció miatt. :)
5.
5.
NECROSMOKE
#1: Csak PS4, XBox One es PC-re jon.
Es miert lenne a konzol ratyi?
3.
3.
Fooxfire
#2: Ja de pont a ratyi konzolokra jön ki?
Na mind 1 legalább PC-n kint lesz és nem tampon grafikával játszom.
2.
2.
#1: Nem, de el ne feledj valamit.
A Monster Hunter PS2-s gammaként kezdte, az első két résszel és már itt volt az ideje, hogy ismét lássunk belőle egy epic részt a konzolokon, nem csak valami gagyi rövidített vagy online verziót.

1.
1.
Fooxfire
Előző részekhez hűen, ez is ki jön Nintendora?
Vagy csak pc-n kiadják májusban és csókolom?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...