Szezonbérlet nélkül jön a God of War

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 22.
  • Hír
Link másolása
Maga Cory Barlog erősítette meg, hogy az új God of War szezonbérlet nélkül érkezik majd. Ez persze nem zárja ki, hogy készül valamilyen DLC a játékhoz, azonban erről egyelőre hallgatnak a készítők.

Cory Barlog, az új God of War direktora egy, a Twitteren feltett kérdésre erősítette meg, hogy szezonbérlet nélkül érkezik a játék. Ez persze nem zárja ki, hogy kiegészítő nélkül marad a cím, elképzelhető például, hogy a Horizon: Zero Dawnhoz hasonlóan csak egy nagyobb DLC készül hozzá - erről viszont mélyen hallgatnak még a Sony Santa Monica illetékesei.

Habár a pletykák szerint a játék márciusban kerül boltokba (itthon ráadásul magyar felirattal), a fejlesztők a megjelenési dátumot sem hajlandók elárulni egyelőre. Múlt héten pedig a gyűjtői kiadás is bemutatkozott már, ebben egy 9 hüvelykes szobrot találunk Kratosról és Atreusról, kapunk négy kisebb faragott bábút, egy litográfiát, egy szövettérképet, egy beszélő kulcstartót, egy gyűrűt és egy adag digitális tartalmat is - köztük a Dark Horse-féle képregény bevezetőjét és egy artbookot.

4.
4.
delphijos
#2: Majd lesznek ezek is, nyugi. :)

Lehet hogy 1 DLC-vel jön a GOW?
Lehet hogy mégis 2-vel?
Egy Reddit felhasználó szerint 3 !!! DLC lesz !
....
3.
3.
felegyi
Előrendelni nem lehet majd? Dátum nélkül nehéz...
2.
2.
Nem értem, ez mitől hír. Ha szezonbérlettel jön valami, az hír, ha nem jön azzal, az is hír? Kell a napi fejkvóta, vagy mi?

Ráadásul, a szezonbérlet legfőképp a multis játékok sajátja, nem pedig a story-driven címeké.

"Ez persze nem zárja ki, hogy kiegészítő nélkül marad a cím, elképzelhető például, hogy a Horizon: Zero Dawnhoz hasonlóan csak egy nagyobb DLC készül hozzá"

Ahogy az is, hogy kettő, vagy négy, vagy épp egy sem.

A kevesebb néha több, higgyétek el!
1.
1.
KRAT0S
Fú de elfogadnám most hírtelen :D

Nem is kell hozzá szezonbérlet!ez nem arról szól.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...