Blogajánló: A félelem, a játékok és a művészet esete

Link másolása
Ezen a héten is sok érdekes írás született a Gamekapocs blogszekciójában, a Heti Blogajánló pedig segít olvasnivalót találni erre a - Szegeden legalábbis - borongós vasárnap délutánra.

Múlt héten újraindult a Blogajánló, és ahogy megígértem, ezentúl minden vasárnap jelentkezni fogok a legjobb írásokkal. Hetente három blogot fogok kiemelni, így ösztönözve az írókat az érdekesebb és összetettebb témákra.

Nézzük is a heti felhozatalt!

Ezekkel játszottam januárban - egy szubjektív blog DaemonX-től, melyben a januári videojátékos kalandjairól mesél. Ha nem tudod mivel játssz így az év eleji pangásban, érdemes benézned, hátha kapsz hozzá ötletet.

F.3.A.R. gyorsteszt - maktub ezúttal egy rövid beszámolóval készült a F.E.A.R.-sorozat harmadik részéről. A kommentekbe is érdemes beleolvasni, ha érdekel a sorozat.

A videojátékok és művészet kapcsolata - Solomon ezen a héten is több blogot írt, ezek közül azonban a múlt héten meghirdetett blogmaraton első felvonását emelném ki. Hosszú és részletes írásában a játékok és a művészet kapcsolatáról elmélkedik, ajánlott olvasmány!

Jövő vasárnap ismét jelentkezek, addig is írjatok remek blogokat!

4.
4.
Extol
Hát a F.E.A.R. pont nem tartozott a félelmetes játékok közé. Vannak klasszisokkal parásabb címek
2.
2.
#1: Szép, bizony szép de a heti 100-tól még kicsit messze vagyunk.
Írjon mindenki skacok, lányok is!
1.
1.
Yanez
Szép termés volt a héten is! Ez a 3 bejegyzés is ezt bizonyítja, na meg azt, hogy milyen profi firkászok vannak a GK-n! Gratula fiúk, szép munka volt!

És ne feledjétek: ha szívesen írnátok egy random témáról, akár itt kommentekben is jelentkezhettek a blog marathonba! Hajrá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...