Ti írtátok - blogpostok a GK-n

[Indie] Mooseman

A Mooseman a Morteshka független orosz játékfejlesztő csapat játéka, melyben finnugor népi hagyományok elevenednek meg, a Permi határterületen élő chud törzs egyik tagjának bőrébe bújva.

Gyorsteszt: The Last Guardian (PS4)

Elég, ha egy játék ügyesen pendíti meg az érzelmi húrokat?

Képzelt riport egy Bloodborne Speedrunnerrel

Hosszú út vezetett odáig, hogy a mára már fogalommá vált Soulsborne játékok egyikének a legjobb hazai játékosává váltam. Az ide vezető út alatt összeszedett tapasztalataimat olvashatjátok el ebben a cikkben, egy képzelt interjú keret

[Indie] Hollow Knight

A Hollow Knight kapcsán vegyes érzelmek fognak el: az indie játékok és a platformerek iránti szeretetem és a csalódottság érzése váltakozik bennem. A Team Cherry ausztrál indie fejlesztő csapat játékának kipróbálása közben ez a kettő

Mass Effect: Andromeda v1.05 SPOILER-MENTES kibeszélő

Ha képtelen vagy eldönteni, hogy egy játékot meg merj-e venni eredetiben, akkor hallgass a megérzésedre!

Egy Kezdő GAMER A Játékok Nyomában... #3 Teszt - Sam & Max Season One (Save The World)

Sziasztok Gamekapocs Tagok! Ezen héten is elérkezett az a pillanat, amikor bemutatok nektek egy játékot! Fogadjátok szeretettel és érdeklődéssel! ;)

A Star Wars és a politika

Arra gondoltam hangoskönyv formában megosztok veletek egy részletet Tóth Csaba: A sci-fi politológiája c. könyvéből, ami elnyerte tetszésemet, és ilyen köntösben talán a ti figyelmeteket is leköti, és talán a könyvhöz is meghozza a kedv

Ajándékkosár: 2017 Április

Kicsit megkésve bár, de íme az Áprilisi kínálat!

Dawn of War III - Béta

Egy rövid szösszenet az április végén megjelenő Warhammer 40.000: Dawn of War III -ról a multiplayer béta alapján. Nevezzük tesztnek, ha nagyon akarjuk, az se fog többet segíteni.

Legyen változás, vagy ne ?

Legfontosabb kommentek, az adott kérdésekben.

Total War: Warhammer 2? Mi a fene?

Ma publikálta legújabb Total War játékuk első előzetesét a Creative Assembly, ami sokak meglepetésére a Warhammer folytatása.

9 ok, hogy miért lesz jobb 2017 mint 2016

Ezt tessék filmes szempontból érteni. Számomra a 16-os év csalódás volt. Semmi igazán izgalmas nem látott napvilágot ( persze ez alól is vannak kivételek ). Nekem úgy jött le ez az esztendő, mint egy böjt. Mint egy böjt a "nagy lakoma" el

Persona 5, az rpg új királya?

Újabb szenzációs exkluzív cím érkezett Ps4-re. Íme egy kis étvágygerjesztő.

Star Wars: Lázadók 3. évad élménybeszámoló

Sziasztok! Az előző Star Wars videóm után a Rebels harmadik évadáról is összedobtam egy élménybeszámolót, gondoltam megosztom veletek, hátha érdekel.

Elemek csatája?-Element: Epic Heroes MG #0

Az Element: Epic Heroesnek egyszerű, ám mindennapi storya van. Hőseinknek le kell győzniük a Sötét Nagyurat, ám ahoz, hogy eljussanak oda, ahol tartózkodik, át kell törnünk magunkat zombik, vadkanok gyilkos denevérek sűrűjén.

NieR: Automata

Kész, zárjuk be a játékipart, ennél nincs tovább.

Páncélba zárt szellem - A 95-ös anime kritikája

2017.március 30-án kerül a hazai mozikba a Páncélba zárt szellem feldolgozása Scarlett Johansson főszereplésével. Gondoltam érdemes lenne egy kicsit megvizsgálni az eredeti animét, még a remake megjelenése előtt.

Csodálatos és hátborzongató az Alien: Covenant új posztere

2017.május 19-én Ridley Scott rendezésével érkezik az Alien: Covenant, ami most egy új posztert is kapott. És valami gyönyörű lett.