Ti írtátok - blogpostok a GK-n

Az élet játéka

Na nézzük, hogy eddig mit láttam belőle

Marvel Lovagok: Pókember képregénykritika

A Falmászó ezúttal tényleg "idegenben van".

MIA ÉS A FEHÉR OROSZLÁN

A tízéves Mia élete fenekestül felfordul, miután a családja úgy dönt, elhagyják Londont, és egy oroszlánfarmon kezdenek dolgozni Afrikában. Amikor megszületik Charlie, a gyönyörű fehér oroszlán, a kislány újra rátalál a boldogságra

Unalmas, unalmas és harmadjára is unalmas...

Pléjsztésön ekszkulzív förszt parti címek, Cédéprodzsektred és a viccserakirály avagy minden évben ugyan az a cod, fifa vagy ubifos....

Aliens/Predator/Prometheus/AVP: Élet és halál képregénykritika

„A halál minden embernek osztályrésze lett, mert mindnyájan vétkeztek...”

Green Project - első benyomás

Fantáziáltál már arról, hogy vajon milyen lenne Stardew Valley egy világméretű katasztrófa után? És hogy boldogulnál-e a segítőkész városlakók nélkül? Akkor a Green Project a te játékod!

Gamerteszt 3.0

Úgy gondolom 64 hónap után jöhet egy újabb gamerteszt, kissé más megközelítésből.

TOP 10 - Legemlékezetesebb NES játékok

A mostani játékok nem feltétlenül a legjobbak, vagy a legkidolgozottabbak, de ilyen-olyan okokból számomra a legemlékezetesebbek. Nézzük.

3D - következő adagom (2020 nov.)

Mivel egyfajta blogként használom itt a khm-- a GK blogot, ma a szabadidőben felpakolom a következő adag 'gyártmányomat'. Ezekből a típusú design-okból úgy is ezek az utolsók egy darabig, tovább moccanok 3D-n belüli ismeretlen területekre.

Utólagos Bemutatkozás

Az elmulasztott bemutatkozást szeretném pótolni.

A varázslatos pixelek

Utazás a 8bit varázslatos világába

Mafia: Definitive Edition

Amikor a büszkeség a minőség rovására megy... Nem kertelek, nagyot csalódtam ebben a remake-ben, és ezúttal nem azért mert nem fektettek bele elég energiát.

Emulátoros Demon's Souls élmények és egy kis Animációzás!

Sziasztok! Tudom régen jelentkeztem már, de azért még élek. Sajnos továbbra is borzalmasan menedzselem a szabad időmet, de azért történt néhány dolog, amely szót érdemel.

3D reloaded - alkoholos

Méltán népszerű anti-wifi és 5G szösszeneteim utám kicsit térjünk vissza a 3D világába. Mostanában fényekkel és világítás-rigekkel babráltam Cinema4D-ben, az eredményét szeretném megmutatni nektek.

Én és a GTA 4

Avagy miért nem tetszik és miért tartom pofátlan visszafejlődésnek.