4 millió példány talált gazdára a SNES Miniből

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 1.
  • Biznisz
A Nintendo nemcsak a Switch eladásaival dicsekedett el a minap, de a SNES Mini teljesítményéről is szót ejtett. A retrokonzolból több mint 4 millió példány talált gazdára a szeptemberi megjelenése óta.

A SNES Mini így megelőzi kistestvérét, a NES Minit, amiből 2,3 millió példányt adott el a cég, az összehasonlítás azonban nem fair, hiszen a Nintendo első retrokonzolját végig készlethiány mellett árulták, ráadásul azelőtt leállították a gyártását, hogy mindenkinek jutott volna belőle. Aggodalomra azonban semmi ok, hamarosan visszatér a NES Mini is!

Ahogy egyelőre a SNES Mini sem megy sehová, úgy tűnik, a Nintendo átértékelte a minikonzolok szerepét. Míg korábban a hardcore rajongók kiváltságaként tekintettek ezekre a masinákra a cégnél, addig most eszközként fogják fel őket, amelyek alkalmasak lehetnek arra, hogy a Switch felé tereljék azokat az embereket, akik hajdanán sokat játszottak, de az utóbbi években már hanyagolniuk kellett ezt a hobbit.

10.
grindcore
#9: Az a Wii Mini volt, de az normalis volt, minden jatek ment, csak online resze nem volt.
9.
kergabi83
#4: Már régen kiadták! Talán 2011ben, ha jól emlékszem.
8.
LexerTheFirst
#4: Van aki szeret retrózni, mi ezzel a baj?
6.
pkflavio
#4: Miért venném meg? Az N64 gyermekkorom első konzolja volt... És még mindig működőképes. Sok játék kimaradt akkor, ezért akarom megvenni... Netán zavar hogy megveszem? Esetleg engedélyt kérjek tőled hogy a pénzem mire költsem el?:)
5.
zozo76hun
#2: na de nintendo, erted?! :)
4.
grindcore
#1: Jovore kiadjak a Wii U minit, azt is megveszed?
3.
kergabi83
#1: A próféta szóljon belőled!!! :D
2.
Grabowsky30+
Elképesztő pofátlanságnak tartom még mindig azt az árat amit ezért elkérnek!
1.
pkflavio
Remélem szeptemberben az N64-következik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...