Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific

Második világháborús tengeralattjáró szimulátor az UbiSoft-tól. Nagyon kemény játék!
Típus: Szimulátor, Tengeralattjáró

Kiegészül a Silent Hunter negyedik része

A Ubisoft bejelentette, hogy a Silent Hunter negyedik részének már készül a küldetéslemeze, mely a hangzatos U-Boat Missions nevet viseli majd.

A jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összesítő listánk, melyben a PS3 európai debütjének alkalmából helyet kapott a PlayStation 3 is, mint platform!

GDC 2007: Elkészült a Silent Hunter 4

A Ubisoft bejelentette, hogy romániai stúdiójuk legújabb játéka, a Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific munkálatai révbe értek; a sorozat új része elkészült.

Hétfői bazi nagy galériafrissítés

Február utolsó nagy galériafrissítése rengeteg látnivalóval vár Titeket: érkeztek új God of War II, Hour of Victory, Test Drive Unlimited és War Front képek is többek között.

Szerda esti galériafrissítés

Rengeteg friss kép került fel galériánkba a legújabb játékukról. A mai adag résztvevői többek közt: Call of Duty 3, Burning Crusade, God of War II, Warmonger...

Ubisoft: Az EA megölné bennünk a kreatívitást

Két évvel ezelőtt a világ legnagyobb kiadója, az Electronic Arts megvette a francia Ubisoft húsz százalékát, s már akkor felröppentek az első pletykák a teljes vásárlásról.

GC 2006: 324 vadi új screenshot a galériánkban!

Hihetetlen! Délután kettő óta vadássza a szerkesztőség a képeket - kb. 300 screenshot után gondoltuk úgy, hogy "na jó, ennyi elég lesz". És még mindig nincs vége!

GC 2006: Silent Hunter 4 bejelentés

Az UbiSoft ma a Games Convention-ön bejelentette a Silent Hunter című második világháborús tengeralattjáró szimulátorának a negyedik részét.