Sea of Thieves - közeleg a nyílt bétateszt?

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 9.
  • Korai verzió
Link másolása
Habár a Sea of Thieves zárt bétatesztje már véget ért, a kliens még be-befrissül, amit a rajongók gondos adatbányászattal hálálnak meg a Microsoftnak. Így derült ki, hogy valószínűleg nyílt bétatesztet is indítanak a játékhoz.

Ha kimaradtál a Sea of Thieves zárt bétájából, ne bánkódj, nagyon úgy fest, hogy egy nyílt próbalehetőséggel is készül a Microsoft a játékosok számára. Ezt a játék kliensének legutóbbi verziójából hámozták ki adatbányászok, akik korábban már a kraken vendégszereplését is megjósolták nekünk.

Habár a készítők még nem erősítettek meg semmit hivatalosan, a kliens fájljaiban több utalást is találtak egy nyílt bétatesztre. Ha minden igaz, az új próbakörrel a tartalom is frissül, itt már az Order of Soulst is megemlítik, amely egy másik frakció játékban. A zárt bétában a Gold Hoarders képviseltette magát, az Order Souls azonban más típusú küldetéseket ad majd, kincsesládák összegereblyézése helyett élőhalott kalózkapitányokat kell levadásznunk. (A harmadik oldal a Merchants' Alliance, nekik kígyókat, malacokat és csirkéket kell gyűjtenünk.)

Szóba kerül még a Legendary Tavern nevű szórakoztatóipari egység is, aminek valószínűleg köze lesz a korábbi pletykákban felbukkanó Legendary Hideouthoz, valamint a karakterszerkesztő is jelet adott magáról, ami azt bizonyítja, hogy a nyílt bétában valószínűleg már saját magunk alkothatjuk meg a kalózunkat.

A Microsoft egyébként az utóbbi időben bőszen mutogatta a sajtónak a játékot, február 13-án jár le az embargó a legújabb beszámolókról. Talán a nyílt bétát is ekkortájt fogják megerősíteni, addig be kell érnetek a fent látható fejlesztői naplóval, amely a Sea of Thieves lore-járól emlékezik meg.

A Sea of Thieves március 20-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra.

3.
3.
zozo76hun
#2: jaja, annal jobb ajanlat nincsen!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...