Devil May Cry HD Collection - itt az első trailer

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 13.
  • Videó
Link másolása
A laza démonvadász, Dante első három kalandja hamarosan a jelenlegi generációs konzolokat és a PC-t is beveszi. A Capcom a decemberi bejelentés óta még nem mutatott mozgóképet a gyűjtményről - egészen eddig.

A Capcom fut egy kört a Devil May Cry klasszikus trilógiájával PC-n, Xbox One-on és PS4-en is - ezzel a teljes sorozat elérhetővé válik az említett platformokon. A csomag a Devil May Cryt, a Devil May Cry 2-t és a Devil May Cry 3: Dante’s Awakening - Special Editiont tartalmazza.

Ami a felbontást illeti, a 4K-támogatásról le kell mondanunk, marad az 1080p, de cserébe mindenhol 60fps-sel fut a gyűjtemény.

Ha van Twitch Prime-előfizetésed, akkor az első részt már február 27-én nyüstölheted PC-n, ráadásul ingyen. A március 13-án érkező Devil May Cry HD Collection első előzetese így fest:

13.
13.
#8: Ez így van. Hozzáteszem, hogy aki játszani akart vele az elmúlt jópár évben még mindig bedughatta őket az emulátorba és lényegében megkapta ezt a kinézetet és felbontást. A DMC 3 meg volt PC-re is, azt még emulálni sem kellett.

Bár egyike volt azoknak az ocsmány konzolportoknak, ami miatt bedőlt a PC-re való játékeladás. Hiszen aki ott volt akkor, az nagyon jól tudja, hogy semmi szó sincsen kalózkodásról, csak rossz minőségű termékekről, amiért nemhogy pénzt, de még teljes árat is kértek.
12.
12.
Én ezt a kiadást nem temetem vagy méltatom, a játékokat már irgalmatlan régen végigvittem. Annak idején jónak számított a megjelenésük. Tetszik viszont az a közvélekedés, hogy ne textúrákkal akarjanak már mindent hetedszerre is eladni, hanem inkább írják újra a címeket. Játék téren inkább egy új DMC-t várnék, méghozzá a DMC 5-öt. Mintha olvastam volna egy pletykát, hogy az készül. (? ki tudja ?)

Amúgy a homoszexuális rész sem volt játékmenet terén nagy katasztrófa, bár én eleve kedvelem ezt a stílust. Voltak abban a játékban jó ötletek jól kivitelezve és valamelyest hangulatos is volt. Mondjuk a TV híradós boss és a körítése legalább 15%-ot dobott rá az értékelésemre, az k.rva jó volt! Igazából, amire az a rész elkezdett volna hasonlítani saját magára, vagy a címére, addigra vége lett, a népharag meg elvitte. Teljesen jogosan - hozzáteszem.
11.
11.
CreelienDareigeo
Ez a HD Kollekció kaphatott volna egy RE/RE0-féle remastert véleményem szerint, de legalább DMC1 és DMC2 lesz PC-re.
10.
10.
RangerFox
Rettentően csúnyán öregedtek a játékok.
9.
9.
DarkLord
Aki még nem játszott vele, annak jó lehet, de máskülönben felejtős. Ez a tipikus lehúzós felújítás nem szimpatikus. Viszont, amit a Crash-sel csináltak na az a munka, olyan szinten tuti sokan megvennék vagy is sokkal többen, mint így.
8.
8.
Necreon
#1: Ugyanakkor a DMC1-2 soha nem jelent meg PC-re, szóval ez elég erős pótlás.
7.
7.
godach
PS3-ra és 360-ra is megvan ez a kollekció. Már ott sem volt valami kifejezetten szép, de így meg meh...
5.
5.
KRAT0S
Ha felújították volna mint pl ahogy a SotC-t akkor szó nélkül megvettem volna,főleg hogy h n' s fan vagyok,a DMC első része volt az első játékom amit végigvittem..én ezzel kezdtem..de ez így ebben a formában nekem totál felejtős,ingyen se kell(!)
4.
4.
Gykrizsi
Pár éve 360ra vettem meg ezt a pakkot kb. 1200 Ft-ért. 10 000 sok ezért.
3.
3.
Drazhar
Ez tipikusan csak azon újrakiadások sorát erősíti amikor felhúzzák a felbontást, meg megemelik a frame-et aztán hadd szóljon. A generáció eleje szólt erről, hogy tele volt ilyen cuccokkal...
Pedig de jó is lenne mindeből SotC-szerű újrázásokat kapni :)
2.
2.
Palack20
hát nem tudom lehet velem van a baj de ez sztem nem néz ki jól...
1.
1.
BloodyDeath
Azért sokkal jobban is megerőltethették volna magukat. Ezt így kiadni ps4-re kár.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...