Ingyenes az első Dead Space az Originen

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 13.
  • Akció
Link másolása
Az EA jóvoltából most ingyen bezsebelhetitek a Visceral Games horrortrilógiájának nyitódarabját az Originen! A 2008-as első Dead Space mára igazi klasszikussá vált, Isaac Clarke rutinmisszióra indul, de rémálom lesz belőle.

A Dead Space-t egyetlen horrorrajongónak sem kell bemutatni. A tavaly októberben bezárt Visceral Games alkotása 2008-ban jelent meg, és gyors sikert aratott. A sorozat még két részt ért meg, aztán az EA levette a kezét a frencsájzról és a stúdióról is.

A játék most limitált ideig ingyenesen letölthető az Origin On the House programjában, így ha anno kimaradt volna, vagy csak simán nosztalgiázni szeretnél, bátran vesd bele magadat. Magyar felirattal élvezhetjük Isaac Clarke kálváriáját.

Főhősünk egy rutinmisszióra indul egy bányászűrhajóra. Feladata az, hogy visszaállítsa a USG Ishimura kommunikációs rendszerét, de hamar rájön, hogy a legénység tagjait egy titokzatos idegen fertőzés pusztította el. Meg kell próbálnia valahogy túlélni a halálos csendbe burkolózott mély űrben.

16.
16.
markoci555
amikor elsőnek próbáltam abba is hagytam mert annyira be voltam sz*rva :D
Később belevetettem magam, imádom azt a forgathatós fegyvert, meg hogy úgy kell lőni vele hogy egyes szörnyekre máshogy hat, lehet újra végig kéne vinni... nem tudom milyen fokozaton vittem, de a végére tele voltam használhatatlan pénzzel
15.
15.
logic5
#9: Ezzel vitatkoznék. Kb ennyi használhatót tettek le az asztalra...Megérdemelte a viszkerál..
12.
12.
ollie92
#4: Igen, kell patchelni és iszonyatosan le kell húzni az érzékenységet, aztán már csak szokni kell picit, de igen érezni, hogy egy szaros konzol port.
11.
11.
KGabesz86
Telepítettem és nekem tele van hibával. Az egér+billentyűzet nem működik rendesen(alig mozdul az egér ha wsad-t használok) és egy nyitott ajtón nem halad át az ember.
10.
10.
LexerTheFirst
#9: Amit tettek vele abban a Visceral is ludas volt. Belengették a Han Solo játékot de 3 év alatt egy trailer se jött, aztán ott a BFHardline, meg az utolsó dead space.
9.
9.
almaspite
Nem, hogy az EA csipája is felnyílna és csinálnának 4 részt. Bár amit a stúdióval csináltak, ezek után esélytelen.
8.
8.
Gykrizsi
#5: Nem rossz, de egyszer elég volt. Nem drasztikus változtatások voltak benne, hanem sok pici, viszont az szerintem egytől egyig a játék kárára volt.
5.
5.
vadkan03
#2: Ugyanezt gondolom.
Ritka az ilyen játék, ami ennyire megfog.
Én a hármat is szeretem, bár az jóval másabb.

Kár, hogy nem lesz több rész.
Bezzeg a Needforspeed, meg callofduty, az futószalagon jön...
4.
4.
Nem 2008-ban jelent meg? Én két éve szereztem be, de az irányítást érezhetően nem PC-re tervezték, el is vette a kedvem. Mintha az egér egy analóg kart próbált volna emulálni.. :D Persze egy szép napon pótolom ezt is, de most az Alien: Isolation a soros.
3.
3.
Gorrister
Pár éve már egyszer adták ingyen ugyanígy az On the House keretén belül.
2.
2.
Gykrizsi
Zseniális játék, megszámolni nem tudom, hányszor vittem végig. Az 1-2 egy remekmű. Annyira jó lenne egy új rész
1.
1.
"Anyád, 9 éve erre várok. Tudtam hogy fölös megvenni, egy igazi géniusz vagyok."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...