7,5 millió játékosnál jár a For Honor

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 15.
  • Biznisz
Link másolása
A kezdeti döcögés ellenére alaposan felduzzadt a For Honor játékostábora, és az aktív felhasználók számát tekintve sincs oka panaszra a Ubisoftnak. Úgy tűnik, a kiadó a hosszútávú sikerre fogad.

Érdekes hozzáállás figyelhető meg a Ubisoft részéről a multiplayer-orientált játékainál. Többször is előfordult már, hogy ezek a címek döcögősen indultak, az azonban tagadhatatlan, hogy a kiadó hónapokkal, sőt adott esetben évekkel később is fejleszti a játékokat, illetve új tartalmakkal vértezi fel azokat. (Hogy ezzel nem mindig tud a közösség kedvére tenni, az egy másik kérdés.)

Hasonló a helyzet a For Honor esetében is. Lehet, hogy egy évet kellett várni a játék dedikált szervereire, de a jövő héten csak megkapjuk őket, és sok más frissítést is beígért a cég. A játékostábor pedig folyamatosan duzzad, a legutóbbi helyzetjelentés szerint 7,5 millió felhasználónál jár a cím, míg az aktívan játszók száma 1 millióra rúg havonta.

Mindez a Ubisoft pénzügyi eredményein is éreztette a hatását: ahogy arról beszámoltunk, a szolgáltatásszerűen tolt multiplayer játékok jó pénzt hoznak, még mindig jól fogynak, és a digitális forgalmat is rekordszintre tornászták a cégnél. A kiadó narratívája szerint ezek a plusz bevételek biztosítják nekik, hogy több időt tudjanak szánni a jövőben az olyan címekre, mint az Assassin's Creed.

11.
11.
Shannaro
#10: Pedig ott írja kékben, hogy Shannaro... Látom már miért nem tudsz értelmeset is írni XD...
10.
10.
Zisten
#8: Köszönöm Emese! XD
9.
9.
#6: Mégis mitől? xd nincs meg a játék, játszottam a bétával és ennyi.
Blazko minden Ubi játékból naprakész. Mindenki retard, aki ezeket a címeket tolja, mégis olyan érzésem van mintha ő ülne előtte egész nap, itt meg adja a hatert.
8.
8.
Shannaro
#4: A szerverek ócskák, ezt be kéne látnod. Viszont a dedikált szerverek ezen javítani látszanak. A parry átdolgozása (hosszas könyörgés után) megintcsak javít az egész játékon. És végre az emberek mernek majd támadni, nem azt lesik, mikor unja meg a másik és kontrázhatom a lépését.

#2: Bukásnak meg hülyeség nevezni, mert nem az. Van neki játékostábora, és a Season 5 talán többeket visszacsábít majd. Bukásnak az épeszű emberek azt nevezik, aminél lehúzták a rolót. De van az a mondás, kevésbé tájékozott barátom: Az előadásnak nincs vége, amíg a kövér hölgy énekel...
7.
7.
Dark_Temptation
:D nem kell ennek a játéknak az ilyen noobok mint ami ti vagytok. Tele van hibával nem vitás, és olyan raget generál ez a játék mint egy moba. De ehhez olyan skill kell amivel nem mindenki rendelkezik, ha csak 1-2 órát játszott vele és azt mondod, hogy aaa ez egy szar játék. Akkor veled van a hiba. Amúgy meg marha jó játék, de a rengeteg hiba amit fentebb is írtam tartja vissza az egészet.
6.
6.
#4: Ha o hater, akkor te elvakult fanboy vagy.
5.
5.
CitromH
Ez a játékot sosem kellett volna megvennem :(
4.
4.
#3: Te már csak tudod hater kölyök
3.
3.
Blazkowicz
Sokkal szebb számok is lehetnének ezek, ha a játékosok tudnának egymáshoz csatlakozni és nem egy, az 1500as években készült sár és elhalt növények keverékéből álló, működésképtelen szeméthalmaz lenne az a szerencsétlen dolog, amit ők "szerver"-nek mernek nevezni...
2.
2.
Zisten
Szép szám ez.
Ennyien játszották majd eladták.
Ebbe benne van az is aki 1 órát játszott vele FREE hétvégén, meg az is aki 100at.
Szóval hagyjuk.... BUKÁS!
1.
1.
Slik
es csak most jonnek ra erre? a lolban 1 palya van es a csak a folyamatosan megjeleno/megujolo hosokkel tartjak eletben, amivel meg elkepesztoen jol is keresnek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...