Sorozatként tér vissza A Setét torony

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Hiába volt csúfos bukás A Setét torony filmadaptációja, az Amazon még így is lát lehetőséget a projektben, így sorozat formájában igyekeznek feldolgozni a könyv teljes történetét.

Az Amazon is rákapcsolt a sorozatgyártásra, így két újabb klasszikus regény jogait vásárolta meg, amelyekből a jövőben aztán saját tartalmat gyártanak. Az egyik Stephen King klasszikusa, A Setét Torony-kötet, ami eredetileg a tavaly bemutatott, majd nagyot bukó mozifilm mellékágaként létezett volna, de a csúfos kudarcot követően a prioritások is változtak, így a jelenlegi tervek szerint a nyáron induló forgatás már úgy zajlik majd, hogy teljes egészében rebootolják a történetet, aminek alapját a teljes könyvfolyam adja majd.

A másik pedig Robert Jordan-féle, 14 részes regényfolyam, a Wheel of Time lesz, aminek egyes kötetei rendszeres szereplői voltak a New York Time bestseller listáján.

Az Amazon az elmúlt időben alaposan belehúzott, hiszen a Gyűrűk Ura után és a fentebb említett két adaptáció mellett már dolgoznak a Snowcrash-, a Lazarus- és a Ringworld-feldolgozásokon, de egy Conan-adaptáció is készül náluk.

9.
9.
Macifasz
Eleve nem is értem, miért nem sorozatban gondolkoztak már a kezdetektől fogva. A film sztem már akkor bukásnak volt ítélve, amikor még el se kezdték a forgatást.
8.
8.
ribizly
Én pont tegnap láttam a filmet és pont az fogalmazódott meg bennem, hogy egy felvezetésnek éppen jó. Szóval ebből még akármi lehet.
4.
4.
Slik
szerintem hatalmas siker lenne, mint minden jo sorozat, ha normalisan megcsinalnak
3.
3.
Yanez
#1: Elveszítetted a fogadást. Ide a pénzt vagy mit!
2.
2.
strike19
Én nem bánom ha sorozat lesz.
Most néztem meg a Cloverfield Paradoxon-t ami szintén hasonló sorsra jutott.
Legalább nem kell mozira költeni.Mondjuk ha lenne amazonnak meg a netflixnek magyar fordítócsapata akik nyomba lefordítsák fizetnék is érte.
1.
1.
Death-Wanderer
Fogadjunk hogy az én kommentem lesz az első és egyben utolsó is mivelhogy filmben egy rakás hulladék volt az egész és egyáltalán nem kíváncsiak az emberek a folytatásra vagy a sorozatra. Igen tudom van belőle könyv és Igen Tudom olvastam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...