Free-to-play modellre vált a H1Z1

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Ez gyors volt. Alighogy kilépett a H1Z1 az Early Access-státuszból, a fejlesztők bejelentették, hogy free-to-play modellre állnak át a játékkal. Azokat a játékosokat pedig, akik fizettek érte, jutalom várja majd.

A Daybreak Games bejelentette, hogy magyar idő szerint ma este 7 órától free-to-play modellre vált a H1Z1. A húzás mindenképpen meglepő a csapat részéről, hiszen a battle royale-anyag épp a múlt héten lépett ki az Early Access-státuszból, ráadásul elég sokat időzött ebben a fázisban. Eredetileg 20 eurót kértek érte.

A fejlesztők egy H1Z1 Appreciation Pack nevű csomaggal szeretnék meghálálni azoknak a bizalmát, akik fizettek a játékért, ebben 10 ezer Skullt, 10 Victory Crate-et és három kiegészítőt (Gasrunner Hoodie, Bloom Survivor T-Shirt, Splinter Camo ARV) találunk. Emellett persze a fizetés lehetősége továbbra is fennáll, a bronz, ezüst és arany kiegészítőcsomagokért 20, 50, illetve 100 dollárt kell fizetnünk.

A játék egyébként szintén a múlt héten kapta meg az Auto Royale módot, amelyben autókkal csaphatunk össze a többiekkel.

7.
7.
Necreon
Az a fura hogy eddig vártak vele. 5-6 év early access, közben micropay bevezetés, végre megjelenés, szinte azonnal f2p-re váltás... nem fura? Folytatódik a low effort fosért az újabb és újabb bőrlehúzás, minden áron piaci élettartam széthúzás, pörögjön a micropay amíg csak lehet.
4.
4.
zozo76hun
most erdemes beleugrani :)
3.
3.
Blazkowicz
Van egy olyan érzésem, hogy ez sem fogja megmenteni... Ne legyen igazam.
2.
2.
crytek
1.
1.
mestermagyar
A Battle Royale olyan mint a cégek népszerűség Black Friday-e.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...