Április végén jön a Frostpunk

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 9.
  • Megjelenés
Link másolása
A 11bit Studios február elején azt ígérte, hogy két hónapon belül befut az új jégkorszakban játszódó városépítős stratégiájuk. Végül pár hetet tévedtek: a Frostpunk április végén érkezik.

Mégsem az első negyedévben, hanem kicsit később landol a boltokban a Frostpunk, mivel egy kis plusz polírozás még ráfér. A This War of Mine-ról elhíresült 11bit Studios végre napra pontos dátumot közölt. A posztapokaliptikus városépítős cím április 24-én landol a boltokban PC-n.

A digitális változat 29,99 dollárba, a dobozos verzió 34,99 dollárba fáj majd. Aki az utóbbi mellett dönt, egy New London – The Art of Frostpunk című művészeti albumot is kapni fog hozzá - ez lesz a Victorian Edition.

A készítők közösségi túlélőjátéknak titulálják a Frostpunkot, amelyben egy gőzhajtású várost kell felvirágoztatnunk, gyakran kemény döntéseket hozva. Te felelsz a polgáraid jólétéért és az infrastruktúráért is, törvényeket és szabályokat állíthatsz fel, hogy a zord körülmények között is biztosítsd az életben maradás feltételeit. Ehhez persze fel kell fedezned a jégbe fagyott pusztát is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...