Május végén érkezik a Tennis World Tour

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Tennis World Tour, amit a Top Spin-sorozat szellemi örökösének szánnak a fejlesztők. Több különböző borítóval érkezik majd a játék, csak Roger Federer szerepel mindegyiken.

A tavalyi PlayStation Experience-en derült ki, hogy valamikor májusban számíthatunk a Tennis World Tourra, a minap pedig napra pontos megjelenési dátumot kapott a játék: eszerint május 22-én kerül boltokba, a premier pedig PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re várható.

A játékot a Bigben Interactive adja ki, a fejlesztést pedig a Breakpoint Studio végzi, amely több olyan munkatársat is felvonultat, aki korábban a Top Spin-sorozaton dolgozott. Ahogy a fenti képen is látható, a Tennis World Tour több különböző borítóval érkezik, hogy melyiket kapják a játékosok, az attól függ, hogy hol élnek. Egyedül Roger Federer szerepel mindegyiken.

A játék legutóbbi kedvcsinálóját erre találjátok!

3.
3.
shatterhand
Beleneztem gyors gameplybe. Lehetne szebb is (prevgen szinvonal is gyonyoru volt es ez kb ugyanugy nez ki), de osszessegeben hianypotlo es kotelezo darab.
Remelem a kozonseg hangulatat is athozzak. Nem csak jatek utan van taps es ovacio. Annakidejen szoros, epp hogy megmentett labdanal a kozonseg hullamokban drukkolt hangosan. Ugye nem surun van ilyen,de az eletben is elofordul jatek alatti hangzavar.
2.
2.
shatterhand
Top spin 4 volt a nonplusultra. Zsenialis hangulata volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...