Újra remake-et készít a Bluepoint Games

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 12.
  • Hír
Link másolása
A Shadow of the Colossus remake-jét és az Uncharted: The Nathan Drake Collectiont elkövető austini Bluepoint csapata a következő projektjében is azt csinálja, amihez ért. Ezúttal is egy régi klasszikust újítanak fel.

A texasi Austinban székelő Blupoint Games a felújítások nagymestere. Ehhez a csapathoz fűződik a God of War Collection, az Uncharted: The Nathan Drake Collection, vagy legutóbb a Shadow of the Colossus kiváló remake-je. A stúdió elnöke és társtulajdonosa, Marco Thrush az Eurogamernek adott interjújában megerősítette, hogy a csapat jelenleg egy új remake-kel van elfoglalva. A kérdéses játék még nem ismert.

Pontosabban azt kérdezték Thrush-tól, hogy vajon készíteni fog-e saját IP-t a Bluepoint, és bár a szakember szerint képesek lennének rá, de újra remake-et készítenek. A művészeti részlegük a Shadow of the Colossusszal bebizonyította, hogy felnőtt az AAA-kategóriás címekhez, de a következő lépés az, hogy javítsák a motort és a művészeti munkafolyamatokat. Az új projekt kicsit nagyobb, mint az előző.

A stúdió még több embert vett fel, lassan, de biztosan növekszik a Bluepoint, de még egyelőre nem állnak készen rá, hogy saját játékot készítsenek.

17.
17.
PS4jacksony
Csinálják meg a Balck -Et ha valami megérdemli az a játék az....
14.
14.
kamgecam
#8: Ide a rozsdásbökőt hogy Demon Soul's-t fogják felújítani. 90%.
13.
13.
FlexSteel
Szerintem arra kár tippelni, hogy bármi olyan lenne ami a Konami birtokában van. Azt a céget egész nyugodtan lehet már temetni az összes általuk jegyzett címmel együtt. RIP Silent Hill & Metal Gear
11.
11.
Zisten
Egy Killzone 1 remake kiadást elfogadnék.
10.
10.
Drazhar
Gondolom Sony IP-t fognak előkapni, így az MGS-eket kizárnám a listáról (pedig jó lenne)
GOW 1-2 jöhetne. Rég volt már az a PS2-es korszak!
8.
8.
Yanez
#6: Nagyobb kaliberű projektet (AAA címet) remakelnek, mint az előző (Shadow of the Colossus), tehát az ICO biztosan kiesik a listáról.
6.
6.
NathanDrake
God of Warnak én is örülnék ha már jövőhónapba jön az új. Polcokon jól nézni ki ha egymás mellett állnának az előzmények, meg az első kettő. A 3.részt meg már úgy is kiadták. De az is lehet hogy a Shadow of the Colossus után az ICO-t adják ki.De egy Demons Souls sem kizárt. Meg ha mindenki emlékszik tavaly bejelentették hogy újra kiadják a MediEvil játékot is.
4.
4.
Beni2003
Vagy bármelyik Metal Gear Solid-ból Remake.
3.
3.
Gora
#2 Nekem speciel már a fülemen jön ki a GOW széria, bár megnéznék egy hasonló felújítást belőle mint a Colossus. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...