Milyen hosszú lesz a Far Cry 5?

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 20.
  • Hír
Link másolása
Erre a kérdésre adott választ a játék producere, Day Hay a GameSpotnak. Igazából minden attól függ, hogy milyen tempóban játszol, és mennyire feledkezel bele az olyan mellékes tevékenységekbe, mint a horgászás és a vadászat.

A jövő héten érkezik a Ubisoft következő nagy dobása, a Far Cry 5, a vásárlás előtt azonban nem árt tudni, milyen hosszú játékidővel kecsegtet a shooter. A játék producere, Dan Hay a GameSpotnak adott interjújában elárulta, hogy a kampány nagyjából 25 órás lesz, de ez csak a kezdet.

"Azt mondanám, hogy egy jó játékos 25 óra alatt teljesíti a játékot" - kezdte Hay, ám a belső tesztek során azt vették észre, hogy a játékosok figyelmét könnyen elvonják a fő sztoriról az olyan dolgok, mint a horgászás és a vadászat. Természetesen mindenki más stílusban játszik egy olyan sandbox címmel, mint a Far Cry 5, aminek pont az a lényege, hogy nincs megkötve a rajongó keze.

Könnyen előfordulhat tehát, hogy a mellékes tevékenységekbe simán belerakunk 4-5 órát, anélkül, hogy bele sem szagolunk az Eden's Gate szekta felszámolásába.

Hay emellett kiemelte, hogy a beépített térképszerkesztő és a kooperatív mód is jelentősen feltornássza a játékidőt. Az előbbi ráadásul alkalmas arra, hogy a PUBG-hez és a Fortnite-hoz hasonló mókát alkossanak meg a kreatív rajongók.

A Far Cry 5 március 27-én fut be PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Mi már játszottunk a korai verzióval, le is írtuk, hogy tetszett a játék.

Végül egy poénos élőszereplős videó jöhet?

4.
4.
Őrnagy
Nekem, mint amatőrnek, ez kb 60 óra lesz. Tehát több hónap. Simán jó :)
3.
3.
crytek
TEhát akkor ez is kb 12 órás lesz mint az előzőek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...