Óriási siker a Warhammer: Vermintide folytatása

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 20.
  • Biznisz
Link másolása
A Fatshark vezetője a PCGamesInsider magazinnak adott interjúban elárulta, az egyelőre csak PC-re megjelent Warhammer: Vermintide 2 akkora siker, hogy már most több példány kelt el belőle, mint az első részből összesen.

Múlt héten erősítette meg a Fatshark, hogy remek ütemben fogy a Warhammer: Vermintide egyelőre csak PC-re megjelent folytatása, a játékból ugyanis a premierjét követő első pár napban félmillió darabot értékesítettek. Később ez a szám aztán tovább emelkedett, és bár nem tudjuk, pontosan mennyivel, a stúdió vezetője, Martin Wahlund a PCGamesInsider magazinnak adott interjúban elárulta, már most sikerült lenyomni az első rész PC-s és konzolos összeladásait.

Mint mondta, nagyon örülnek a sikernek, hiszen egy játék megjelenését megelőzően fogalma sincs a stúdiónak, hogy milyen fogadtatásra lel a cím. A Fatshark azonban nagyon reménykedett, mert tisztában voltak vele, hogy egy jó játékot készítettek, de a kisebb költségvetés miatt pont a marketingre nem jutott már kellő mennyiségű összeg. Ennek ellenére büszkék rá, hogy egy ilyen aprócska független stúdióként is óriási sikert tudtak elérni.

17.
17.
CitromH
#14: Ok, rákerestem. First person melee-nek hívják. Nem jártam messze a valóságtól.
16.
16.
CitromH
#14: Nem találtam jobb szót, az FPS műfaj kardozós fajtájára, de szerintem a lényeg azért talán átjön. :)
15.
15.
CitromH
#14: Igen, nekem is tetszett :)
14.
14.
Shannaro
#13: "melee shooter" ezt szerintem szabadalmaztasd :D hatalmas :D Mondjuk a Vermintide-ban tényleg lehet lőni :D
13.
13.
CitromH
#12: LoL neked is kedves korlátolt barátom. Néztem videókat és utána formáltam véleményt. Egy szóval sem mondtam, hogy tuti nem jó a játék. Idézem magam ha nem gond: "Tartok tőle, hogy ez is egy retek." Ebben benne van az is, hogy akár pozitív csalódás lesz.

Képzeld el, meg is vettem időközben, mert a Warhammer az jó, a csapatjáték az szintén jó. Ráadásul most nagyon nincs mivel játszanom. Sajnos szerintem nagyon hasonlít a For Honorra, viszont minden szempontból jobb nála. A hanonlóság számomra továbbra is megállja a helyét, hiszen mindkettő egy melee shooter. Most, hogy külső, vagy belső, vagy skill alapú vagy nem skill alapú, az már tök mindegy számomra. Ismétlem, SZÁMOMRA.

A pozitív csalódás, és olcsóbb is volt mint a for honor.

Viszont annak ellenére, hogy jónak mondható, nem gondolom, hogy hónapokra ki tudna ütni. Szerintem egy hónapig ha le tud majd kötni. Nyilván ez is több, mint a for honor 4 órája.
12.
12.
Khaszás
#5: LoL legalább egy gameplay-t nézzél meg róla mielőtt oltári nagy baromságot írsz köze nincs a For Honorhoz :D és attól még hogy nem tetszik egy játék neked attól még lehet jó játék :D :'D :'D
11.
11.
Necreon
#5: Iszonyat messze van tőle. De ilyen köze sincs hozzá messze.
10.
10.
Necreon
Szerettem az elsőt, igaz sokáig taszított amíg nem ismertem a Warhammer világát, egy másfél évig biztos megvolt úgy hogy 4 órám volt benne. Ez minden téren jobb (írtam róla egyébként, profilomon van akit érdekel), és nem áll magatehetetlenül 20 percig a matchmaking.
9.
9.
Shannaro
#5: For Honor külső nézetes, skill alapú harcrendszerrel, PvP orientált játék.
Vermintide belső nézetes, hack&slash harccal, co-op PvE.
De lehet én tévedek.
8.
8.
torz_on_borz
#7: Jaja, ez inkább L4D csak WH köntösben. Amúgy jó kis coop játék, meló utáni stressz levezetéshez sztem pont jó.
7.
7.
overdosed90
#5: Hát nagyon nem For Honor :D Left 4 Dead-re hajaz inkább, de szerintem még annál is jobb!
5.
5.
CitromH
#2: Valóban nem? Én is pont erre gondoltam, mikor megláttam ezt a játékot. És pont ezért nem vettem meg. A For Honor is "porosodik", kb 4 órányi gameplay időmmel a játékok között... Tartok tőle, hogy ez is olyan retek.
4.
4.
crytek
Steamspy:

Owners: 663,579
3.
3.
Drazhar
#1: Dude... what?

A játék sikerének meg nagyon örülünk, még sok-sok kontentet hozzá :)
2.
2.
Shannaro
1.
1.
Dízel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...