Először mozog a DOTA-kártyajáték, az Artifact

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 29.
  • Videó
Link másolása
A Valve újra játékot fejleszt, bár nem a Half-Life 3-ról van szó. Tavaly kiderült, hogy a DOTA világában játszódó kártyajátékon szorgoskodik Gabe Newell csapata - ez lesz az Artifact, amit a Hearthstone és a Gwent riválisának szánnak.

Március elején megérkeztek az első részletek a Valve kártyajátékáról, a DOTA univerzumában játszódó Artifactről. A riválisaival való hasonlóság egyértelmű, de ez a műfaj sajátja, és persze vannak saját érdemei is az anyagnak.

Például három sáv vezet a játékvégi toronyhoz, amely alaposan megkavarja a játékmenetet, hiszen mégiscsak egy MOBA a játék felmenője. Mindegyik sávhoz külön tábla tartozik, és ha két tornyot lerombolsz, megnyerheted a meccset.

Az Artifact közösségi élménnyé teszi a kártyacsomagok bontogatását és a pakliépítést, emellett kapunk egy M.I.-t is, ami megtanít minket játszani - amire szükség is van, hiszen single kampányt egyelőre nem tervez a Valve.

A játék várhatóan az év végén landol PC-n, majd 2019-ben jöhet a mobilos verzió is. Az Artifact nem free-to-play anyag lesz. A GameSpot jóvoltából most bele is nézhetünk:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...