Egy percig mozog a törölt Prey 2

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 30.
  • Videó
Link másolása
A Human Head Studios fejlesztésében készült második Preyt meglehetősen hosszas huzavona után érte utol a végzete, mígnem négy évvel ezelőtt hivatalosan is törölték a projektet. Kár, mert elég dögösen nézett ki.

A Bethesda még 2011-ben mutatta be a Prey régóta várt folytatását, de a Human Head Studios csapatára bízott projekt végül csúfos kudarcot vallott. A kiadó végül úgy döntött, mivel nem úgy álltak a munkálatok, ahogy azt ők elképzelték, inkább lelövik a játék fejlesztését, hogy aztán később a Dishonored-sorozattal befutott Arkane Studios csapatára bízzák a folytatás elkészítését, ami egyébként végül teljesen más irány lett, mint amit a Human Head Studios eredetileg elképzelt.

De hogy milyen is lett volna a Human Head Studios-féle kiadás? Most egy egyperces videó jóvoltából megnézhetjük, egy Twitter-oldalra ugyanis felkerült egy prototípus, ami az Exoduson játszódó lövöldözésből ad ízelítőt.

10.
10.
Extol
#9: Egyetértek, én is játszotta mezeket. A condemned megvan de még nem próbáltam
9.
9.
crytek
#8: Még mindig az. Beraktam a minden évben végig kell vinni steam mappámba.Oda nem sok cucc kerül be csak a mesterművek:

F.E.A.R
Crysis
Dead Space
Prey
Condemned
Metro széria
8.
8.
Extol
Fasza játék volt a Prey, emlékszem sikerült megkaparintanom amazonról egy érvényes, dobozos verzióját. Jó lett volna ha folytatják.
7.
7.
Yonkou
Nagyon sajnálom hogy ez végül nem készült el. Az új részt nem bírtam végig játszani, annyira semmilyennek és unalmasnak hatott a játék és az ellenségek... hála az égnek van refund lehetőség... bezzeg ez, csiszolgatták volna még és nagy eséllyel szuper lett volna
4.
4.
Taxon54
Egy kicsit hosszabb felvétel az E3 demo prezentációból. 2013-as feltöltés...
https://www.youtube.com/watch?v=BPkHZfjK5z4

De számomra is, ez az irány jobban meg tudott volna fogni, mint ami végül lett belőle
:(
3.
3.
kastorhun
Kár érte, sokkal de sokkal jobbnak tűnik mint a mostani.
2.
2.
Rakottkrumpli
#1: "Annyira várták az emberek mint a Half Life harmadik epizódját." :DD Nekem valahogy nem úgy rémlik... Elég vegyesek voltak a reakciók... Főleg, hogy kb. annyi köze lett volna az első részhez, mint a mostani prey-nek... Elég sokan vannak velem együtt, akik nem bánják annyira, hogy ez nem készült el... Csak egy tucat scifi fps lett volna prey névvel eladva...
1.
1.
Dante946
Sajnálom, hogy nem készült el ez a második rész, bár anno az után az egy előzetes után szerintem annyira várták az emberek mint a Half Life harmadik epizódját.
én azért még reménykedek, hogy valaki egyszer még rászánja magát és valami módon megpróbálja vissza adni az egykori előzetesben látottakat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...