Börtönbe látogatunk a Dying Light új játékmódjában

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 31.
  • Letöltés
Link másolása
A Techland jóvoltából ingyenes frissítést kapott a Dying Light. A Prison Heist lényegében egy új játékmód, amely egy eddig még nem látott helyszínre, egy börtönszigetre kalauzolja a játékosokat. A cél a fegyverraktár.

Három évvel a megjelenés után is érkeznek ingyenes tartalmak a Dying Lighthoz. Ezúttal egy ingyenes játékmódot kaptunk: a Prison Heist egy vadiúj börtönszigeten játszódik, ahova egyedül vagy kooperatív módban hatolunk be. A lehető legrövidebb idő alatt kell megkeresnünk a létesítmény fegyverraktárát, amit kifosztva angolosan távozhatunk.

A cél az, hogy a lehető legrövidebb idő alatt végezzünk a küldetéssel, így a várható jutalom is sokkal nagyobb lesz. Persze időközben minden irányból özönlenek a zombik.

Kapunk egy új ellenségtípust Sgt. Deathrow néven - vele az Old Town környékén futhatunk össze. A durva mutáción átesett élőhalott legyőzése nem könnyű, de rengeteg XP jár érte.

Ezenkívül húsvét apropóján elindult egy közösségi bounty is. A Harran Egg Huntban zombinyulakkal csaphatunk össze, miközben 25 húsvéti tojást kell összegyűjtenünk. Ha sikerül, miénk lehet a Cuck-a-Doodle-Do kosztüm, illetve egy arany fegyvertervrajz.

Azt se felejtsük el, hogy már készül a Dying Light Battle Royale-módja. A többi hasonszőrű mókától eltérően, a Bad Bloodban csak hat játékos csap össze, de a harcot és a gyűjtögetést rengeteg zombi nehezíti. Dátum még nincs, de a korai tesztlehetőségre már feliratkozhattok.

2.
2.
guba800
#1: Ez jó kèrdès,mert nekem is fent van az új frissítés,de èn sem találom!
1.
1.
rezy
Az új játékmódot hol találom? Frissítés már telepítve van, de nem látom a menüben...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...