Leállt az Ace Combat Infinity, búcsúznak a fejlesztők

  • Írta: szlav
  • 2018. április 2.
  • Gyászhír
Link másolása
Sajnos minden jó véget ér egyszer. Leállították a PlayStation 3-exkluzív online repülős játék szervereit. A fejlesztők Twitteren mondtak köszönetet a hűséges játékostábornak.

2014 májusában jelent meg a Bandai Namco által felügyelt Ace Combat Infinity. A kizárólag PlayStation 3-on elérhető free-to-play játék most viszont lehúzza a rolót. Világos, hogy a fejlesztők szívéhez közel állt a projekt, Twitteren ilyen és ezekhez hasonló sorokkal búcsúztak el a nagyérdeműtől:

„Amíg vannak emberek, akik repülni szeretnének az égen, addig az Ace Combat Infinity pilótái biztos új csapatot alkotnak majd valahol máshol. Azzal a reménnyel intünk búcsút, hogy ez a nap mihamarabb eljön.”

„Annak hála, amit az Ace Combat Infinityvel elértünk, és a játékosok örömének, figyelmének és visszajelzéseinek köszönhetően a csapatunk számtalan fontos dolgot megtanult.”

„Ennyi volt. Mindenkinek köszönjük, nagyon megtisztelve érezzük magunkat. Más mondanivalóm nincs. Az idő alatt, amíg a játékon dolgoztunk, volt szerencsénk megérinteni az eget, de a csapat persze átvészelt néhány hullámvölgyet és eltávozást is. Néhány barátunk most valahol máshol próbál szerencsét.”

„Köszönöm azoknak az alkalmazottaknak, akik ma segítettek pontot tenni az Infinity végére és köszönöm mindenkinek, aki máig velünk repült. Nagyon hálás vagyok mindenért. Ez minden, amit mondhatok. Viszlát Ace Combat Infinity! Köszönet mindenért!”

Szomorúak vagyunk, hogy az előző generáció egy újabb játékától kell megválnunk. Reménykedjünk benne, hogy az így felszabadult erőforrások valamilyen úton-módon segítik majd a rég várt, de még idén megjelenő Ace Combat 7: Skies Unknown pályáját!

2.
2.
zozo76hun
egyszer mindennek vege. ahogy a ps3 felett is eljart mar az ido.
1.
1.
Nothing
Egy ideig magam is napi szinten repkedtem benne. Good old times.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...