Ingyen játszható játékok a hétvégére

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 13.
  • Akció
Link másolása
A kiadók PC-n és konzolokon számos remek alkotást tettek kipróbálhatóvá. A Ghost Recon: Wildlands mellett PC-n a Skyrim: Special Editon és a Star Citizen aktuális változata vár mindenkit. PS4-en és Xbox One-on pedig az Injustice 2.

Ha a tavaszi sikercímeken már túl vagy, netán vágod a centit a következő sikervárományos debütjéig, és nincs mivel játszanod a hétvégén, itt van néhány ajánlat! A Ghost Recon: Wildlandsről már beszámoltunk, a Ubisoft alkotása PC-n, PS4-en és Xbox One-on is kötetlenül játszható április 15-ig.

Az Injustice 2 viszont csak PS4-en és Xbox One-on nyúzható április 12-15. között. A NetherRealm alkotásában a DC-féle szuperhősök és gonosztevők csapnak össze, a játékmenet pedig az újoncoknak és a profiknak is tartogat nem kevés kihívást.

Ami a steames felhozatalt illeti, a The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Editont nem kell bemutatnunk senkinek. Ha korábban még nem jártad be a címben szereplő fagyos provinciát, itt az alkalom, hogy elmerülj a nyitott világban! A felturbózott látvánnyal operáló RPG-hez ráadásul most féláron juthatsz hozzá.

Április 15-ig a Ballistic Overkillt is nyüstölhetjük. Az Aquiris Game Studio multiplayer lövöldéjéről van szó többféle kaszttal és fegyverrel. A kompetitív shooter értékelései nagyon pozitívak - érdemes hát tenni egy próbát vele!

A Cloud Imperium jóvoltából a rekordösszegből fejlesztett Star Citizen aktuális (alpha 3.1) verziója bárki számára letölthetővé vált. Április 16-ig választhatunk magunknak egy hajót, majd irány a világűr és a bolygók kolonizálása!

9.
9.
koma101
https://robertsspaceindustries.com/promotions/April-Free-Fly-Event
7.
7.
jungleist
@logic5: Cloud Imperium has announced that Star Citizen will receive a free fly this weekend. From April 13rd to April 16th, players will be able to download Star Citizen Alpha 3.1 and fly some of the most popular ships for free.

The download link is not yet available and will most probably go live later today.
5.
5.
logic5
Grat a cikk írójának ismét...
4.
4.
Ooorky
2.
2.
zozo76hun
#1: egy "feligkeszse" jatekot
1.
1.
logic5
A SC-nél nem igazán találok ingyenes funkciót, de 45 dodóért már lehet is tolni. Anyjukat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...