Jó és rossz hírek a Valkyria Chronicles háza táján

  • Írta: szlav
  • 2018. április 16.
  • Csúszás
Link másolása
Keserédes híreink vannak azoknak, akik Switch-en szeretnének játszani a Sega taktikai RPG-jével. Tovább fog ugyanis késni a Valkyria Chronicles 4 hibridkonzolos változata, ugyanakkor itt is megjelenik majd a sorozat legelső része.

Vegyes hírek érkeztek a Sega Fes 2018-ról a Valkyria Chronicles kapcsán. Elsősorban a Nintendo Switch-tulajokat érinti majd a két bejelentés, lássuk is tehát, hogy mire számíthatunk a taktikai-szerepjáték kapcsán!

A jó hír az, hogy még idén érkezik Switch-re az eredeti Valkyria Chronicles. Jelenleg csak a japán megjelenésről szól a fáma, így nem lehetünk még benne biztosak, hogy ezzel egy időben érkezik-e majd nyugatra is a hibridkonzolos port. Ha szerencsénk van, akkor ősszel mi is rátehetjük a mancsunkat.

És akkor jöjjön a rossz hír: tovább tolták a Valkyria Chronicles 4 Nintendo Switch-es premierjének időpontját. Eredetileg nyárra volt betervezve a megjelenés, de most úgy tűnik, hogy legkorábban csak ősszel érkezhet meg a platformra a Valkyria Chronicles negyedik felvonása.

A Valkyria Chronicles 4 egyébként már elérhető a Japánban élő PlayStation 4-tulajok számára, de még idén érkezik hozzánk is PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...