Május végén jön az Agony

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Habár március végére vártuk a pokoli utazást, a Madmind Studio végül két hónapos csúszás után, május 29-én küldi a boltokba az Agonyt. A végleges dátum mellé hátborzongató képeket és egy vadiúj trailert is kaptunk. Óvatosan kattints!

Márciusban a csúszás mellett döntöttek a fejlesztők, és bár akkor sajnos nem kaptunk új dátumot, ma ezt is pótolták a srácok: az Agony május 29-én landol a boltokban PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Az elmúlt heteket beárnyékolta ugyan egy aggasztó hír (a Madmindnak néhány dolgot cenzúrázni kellett a horrorjátékban, hogy az beleférjen az M korhatár-besorolásba), de végül révbe ért a projekt.

A játékban egy frissen pokolra került egyént irányítunk, aki rádöbben arra, hogy irányítani tudja az itt senyvedő lényeket és kisebb démonokat. Az ő képességüket elorvozva próbálunk megmenekülni az alvilág kénköves bugyraiból.

Bármennyire is igyekszünk, néhány találkozás elkerülhetetlen lesz: többek között a Vörös Istennő marasztaló szándékának is ellenállunk. Vérből, belsőségekből és nemi szervekből nem lesz hiány az Agonyban.

1.
1.
A soft-porn tartalmat kicibálták belőle, de ettől függetlenül várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...