2020-ban jöhet a Netflix The Witcher-sorozata

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Szépen alakul a Netflix élőszereplős adaptációja. Ugyan Lauren S. Hissrich még csak az írással van elfoglalva, néhány friss részletet elárult a The Witcher-sorozatról. Például azt, hogy nyolc epizódot terveznek.

A showrunner, Lauren S. Hissrich nagyon lelkesen posztolgat a Twitterre a közelgő The Witcher TV-sorozatról. Az íróhölgy ugye februárban készült el a pilot epizód forgatókönyvével, ám a Netflix belsős bulit tartott a héten Rómában, ahol már körvonalazódni látszott néhány konkrétum Ríviai Geralt élőszereplős kalandjáról.

Eszerint az első évad nyolc epizódból áll majd, ami nem tűnik soknak, ha figyelembe vesszük, hogy a streaming szolgáltató saját gyártású sorozatai általában 13 részesek. Igen ám, de gyakran előfordult (lásd az újabb Marvel-szériákat), hogy az írók egyszerűen széthúzták a sztorit, az évad felénél pedig sok volt az üresjárat.

Hissrich megígérte, hogy ez a nyolc epizód feszes, akciódús lesz, valamint gazdag sztorival és ütős karakterekkel operál majd, de még az évad közepén sem vesznek vissza a tempóból. Magyarán kitöltik a rendelkezésre álló keretet.

Az írónő szerint 2020-ban lehet a premier, de ez még nincs kőbe vésve. Mindenesetre forognak a gondolatok a fejében, rengeteg ötlete van, de megígérte, hogy a "minőség sokkal fontosabb a sebességnél". Nem kapkodnak el semmit.

A produkcióhoz több írót béreltek fel, ám a nevek még nem ismertek. Annyi biztos, hogy a forgatás Kelet-Európában lesz, "el sem képzelhető máshol".

9.
9.
Scat
#6: Az az igazság, hogy mivel eddig csak az első kettő novellás kötetet olvastam, ezért a keresett szereplők nagyrészét nem is ismerem.
De Három Csóka kereséséből kiindulva a sorozat az első könyvekből is fog meríteni, hiszen ő máshol nem bukkan fel. Ráadásul Yarpennel is a Csóka története során ismerkedik meg Geralt, plusz Kökörcsin/Dandelion/Jaskier szintén abban a novellában bontakozik ki alaposabban. Ideális epizód anyag.

Cirinél az a baj, hogy nem tudjuk, gyerekszínészt keresnek vagy idősebbet. Az alapján lehetne a legjobban belőni, hogy mely könyvekből indulnak ki. De Regis például fel sem bukkan az első kettőben.
6.
6.
princeps27
#1: És akkor ez mit fog felölelni? Mármint a casting alapján az utolsó 2(-3) könyvnek a szereplői vannak bent.
3.
3.
Drazhar
Kifejezetten örülök a 8 résznek, pont a Marvel-es példa miatt. Azok is lehetnének rövidebbek, mivel 13 részt nem tudnak megtölteni értelmesen.
Viszont minimum még másfél év :/
2.
2.
Ooorky
Nagyon remélem nem valami gender bender baromság lesz ebből is, mint az utóbbi időben rengeteg sorozatból...
1.
1.
Scat
A karakterek leírását, amire színészeket keresnek, itt olvashatjátok:
http://www.sorozatjunkie.hu/2018/03/20/the-witcher-tevesorozat-karakterei/

Keszegére amúgy kíváncsi leszek :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...