2020-ban jöhet a Netflix The Witcher-sorozata

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 21.
  • Cooltúra
Szépen alakul a Netflix élőszereplős adaptációja. Ugyan Lauren S. Hissrich még csak az írással van elfoglalva, néhány friss részletet elárult a The Witcher-sorozatról. Például azt, hogy nyolc epizódot terveznek.

A showrunner, Lauren S. Hissrich nagyon lelkesen posztolgat a Twitterre a közelgő The Witcher TV-sorozatról. Az íróhölgy ugye februárban készült el a pilot epizód forgatókönyvével, ám a Netflix belsős bulit tartott a héten Rómában, ahol már körvonalazódni látszott néhány konkrétum Ríviai Geralt élőszereplős kalandjáról.

Eszerint az első évad nyolc epizódból áll majd, ami nem tűnik soknak, ha figyelembe vesszük, hogy a streaming szolgáltató saját gyártású sorozatai általában 13 részesek. Igen ám, de gyakran előfordult (lásd az újabb Marvel-szériákat), hogy az írók egyszerűen széthúzták a sztorit, az évad felénél pedig sok volt az üresjárat.

Hissrich megígérte, hogy ez a nyolc epizód feszes, akciódús lesz, valamint gazdag sztorival és ütős karakterekkel operál majd, de még az évad közepén sem vesznek vissza a tempóból. Magyarán kitöltik a rendelkezésre álló keretet.

Az írónő szerint 2020-ban lehet a premier, de ez még nincs kőbe vésve. Mindenesetre forognak a gondolatok a fejében, rengeteg ötlete van, de megígérte, hogy a "minőség sokkal fontosabb a sebességnél". Nem kapkodnak el semmit.

A produkcióhoz több írót béreltek fel, ám a nevek még nem ismertek. Annyi biztos, hogy a forgatás Kelet-Európában lesz, "el sem képzelhető máshol".

10.
NemecsekErno
Hát, meglássuk...
A teaser alapján nem 100%, hogy hogyan is fog alakulni.

https://www.youtube.com/watch?v=ExnyOdIVmUk

Mondjuk a szereplő sosem tartozott különösebb kedvenceim közé, bár elismerem, hogy jó szinész.
9.
Scat
#6: Az az igazság, hogy mivel eddig csak az első kettő novellás kötetet olvastam, ezért a keresett szereplők nagyrészét nem is ismerem.
De Három Csóka kereséséből kiindulva a sorozat az első könyvekből is fog meríteni, hiszen ő máshol nem bukkan fel. Ráadásul Yarpennel is a Csóka története során ismerkedik meg Geralt, plusz Kökörcsin/Dandelion/Jaskier szintén abban a novellában bontakozik ki alaposabban. Ideális epizód anyag.

Cirinél az a baj, hogy nem tudjuk, gyerekszínészt keresnek vagy idősebbet. Az alapján lehetne a legjobban belőni, hogy mely könyvekből indulnak ki. De Regis például fel sem bukkan az első kettőben.
8.
TolokocsisIsBack
#7: Jól megelőztél e komment terén. Sztem Geralt fekete transznemű lesz, aki vegán, és lassan de biztosan a történet folyamán fel fogja venni a muszlim vallást, miközben crossfit edzéseket tart a Varázslónők Szövetségének. Nagyon jó lesz, alig várom.
7.
frankdelgado
#4: Minimàlisan biszexuàlis lesz, tehàt férfiakkal is lesz romantikus kapcsolata. A emberi oldalàt fogjàk előtérbe helyezni, tehàt sokat fog sírni. Lesznek benne gusutustalan emberevő szörnyek meg minden, de nem fogja őket bàntani, mert az nem felel meg az EU értékrendjének. Inkàbb jacuzzis luxus vàrbörtönökbe zàrja őket.
6.
princeps27
#1: És akkor ez mit fog felölelni? Mármint a casting alapján az utolsó 2(-3) könyvnek a szereplői vannak bent.
5.
princeps27
#4: Nekem már az is elég ha fehér lesz :_D
4.
Tuco
Remélem hűek maradnak a könyvekhez és a játékokhoz és Geralt az a cinikus szörnyvadász lesz nem valami érzelgős nyálas köcsög ami manapság olyan divatos...
3.
Drazhar
Kifejezetten örülök a 8 résznek, pont a Marvel-es példa miatt. Azok is lehetnének rövidebbek, mivel 13 részt nem tudnak megtölteni értelmesen.
Viszont minimum még másfél év :/
2.
Ooorky
Nagyon remélem nem valami gender bender baromság lesz ebből is, mint az utóbbi időben rengeteg sorozatból...
1.
Scat
A karakterek leírását, amire színészeket keresnek, itt olvashatjátok:
http://www.sorozatjunkie.hu/2018/03/20/the-witcher-tevesorozat-karakterei/

Keszegére amúgy kíváncsi leszek :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...