A Valve-hoz csatlakozik a Firewatch csapata

  • Írta: szlav
  • 2018. április 22.
  • Biznisz
Link másolása
A videojátékóriás felvásárolta a Campo Santo fejlesztőstúdiót. A tizenkét fős team továbbra is játékfejlesztéssel fog foglalkozni, és tovább dolgozhatnak majd a jelenlegi projektjükön is.

Az utánozhatatlan hangulatú Firewatch után a Campo Santo még tavaly bejelentette, hogy egy új, Egyiptomban játszódó projekten dolgoznak. Az In the Valley of Gods el fog készülni, de úgy tűnik, hogy az indításkor egy piros csapos ember köszön majd vissza ránk a képernyőről, a Valve ugyanis felvásárolta a San Francisco-i indie stúdiót, így az egy tucat főt számláló fejlesztőcsapat mostantól Gabe Newell cégóriásán belül folytathatja majd a munkálatokat.

A döntést a Campo Santo hivatalos oldalán vezetett blogon tették nyilvánossá a nagyérdemű előtt. A posztban leírják, hogy a Valve-nál egy magukhoz igen hasonló, azonos értékeket tartó csapatot találtak, de szó esik egy, a Portal 2-nek az év játékáért járó pezsgőről is, amelyet a Campo Santósok még korábban bugáztak el az IGN irodájából. Igen, ez az utóbbi rész valóban elég furcsa, de hát az ingyen pia az ingyen pia.

Ha a Valve valóban szabad kezet ad a Campo Santónak, akkor mi csak örülni tudunk a híreknek, hiszen így biztos, hogy komoly anyagi háttérrel folytatódhat majd az In the Valley of Gods fejlesztése.

3.
3.
Grabowsky30+
Az első steam exkluzív játék a counter strike source volt!
1.
1.
Stranger
Érdekes, talán ez lesz az első steam-exkluzív játék? Bár eddig nem nagyon csináltak ilyet, mert nem voltak rászorulva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...