God of War - harci tippek és trükkök

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 23.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén sem maradt parlagon a PlayStation YouTube-csatornája, a készítők két oktatóvideót tettek közzé a God of Warról. Ha túl izzasztónak találod a szörnyekkel vívott harcot, érdemes megfontolni a tanácsokat!

Egy jó darabig biztosan nem csillapodik a God of War körüli hisztéria, még mindig jönnek az új kedvcsinálók és tények Kratos északi kalandjáról. Mint ismert, a játék harcrendszerét alaposan átdolgozta a SIE Santa Monica Studios, és pont ezért kicsit nehéznek is tűnhet a zöldfülűek számára.

Szerencsére Cory Barlogék most két tippcsokrot osztottak meg a csatákról. Ha egyre többet gyakorolsz, és odafigyelsz a felbukkanó ablakok tanácsaira, a stílusod is formálódni fog. A támadás, védekezés és kitérés szentháromsága mellett Atreus nyilai is kimondottan fontos taktikai húzásnak számítanak.

A játék fejlesztése során a srácok felkeresték a skandináv vadont is ihletgyűjtés céljából. Ezúttal Kratos szinkronhangja, Chris Judge és a rendező, Balrog számol be az utazás tapasztalatairól.

Tegnap befutott a God of War 1.12-es javítása, amely néhány ismert hiba orvoslása mellett lehetőséget ad arra, hogy megnöveljük a feliratok betűméretét a menüben. Így már jobban olvashatóak lesznek az ékes magyar szövegek, kijelzőtől függetlenül.

A fotómód hamarosan egy ingyenes frissítés keretében élesedik.

11.
11.
KopyAti
Egyébként inkább azt lehetne állítani, hogy meddig maradjon fent a felirat. Csomó dologról lemaradtam mert úgy kapkodja, mintha az élete múlna rajta!
10.
10.
KopyAti
#4: Igen! Csak a menüben lehet növelni a betűk méretét!
9.
9.
ADMlN
60"-as TV-n nem kicsi a felirat. :D
8.
8.
Marcus88
A fekete hátteret én is használom.
Van egy csúszka fel lehet húzni 10-re,de azután sem nagyobbak a betűk.
Játék közben a beállítások közt van.
6.
6.
Marcus88
Kicsi a betűméret és hamar el is tűnik a felirat.
Még aki gyorsan tud olvasni az is lemarad a végéről valamikor.
4.
4.
azureknight0715
#3: Igen ez megvan de ha növekedett is valami nem igen vettem èszre, maxra van állitva a mèret de ugyanolyan kicsi maradt a felirat a játèkban. Menűben lehet növekedett azt annyira nem figyeltem :)
3.
3.
zoenn
#2: Csekkold az utolsó bekezdést! :)
2.
2.
azureknight0715
Nekem a problèmám mèg mindig az hogy a járèkban lèvő felirat tul kicsi, mèg úgy is nehezen olvashato hogy raksz alá sötètitèst. Rem hamarosan lesz erre egy patch.
1.
1.
Gyors kérdés: mindent vissza lehet állítani angolra? (AC3 esetében pl. a feliratot lehetett, de a menü, HUD maradt magyar.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...