Pillars of Eternity II - mi várható a premier után?

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 25.
  • Letöltés
Link másolása
Az Obsidian Entertainment az alapjáték megjelenése után sem hagyja parlagon a Pillars of Eternity II: Deadfire-t. Három kiegészítő készül hozzá, amelyekhez külön-külön, vagy a szezonbérlet birtokában juthatunk hozzá.

Az Obsidian közelgő RPG-je három bővítményt kap a megjelenés után. Mindegyik DLC 10-10 dollárt kóstál, ám ha a szezonbérlet mellett döntünk, mindegyiket megkapjuk összesen 25 zöldhasúért.

Az első csomag Beast of Winter címen fut. A játékosok egy másik dimenziót, a Beyondot látogathatják meg, ahol ősi lelkek nyugszanak, és ördögi kihívások várnak árjuk. Az DLC júliusban élesedik.

Szeptemberben csaphatunk le a Seeker, Slayer, Survivorra, amely elsősorban a harcra fókuszál, hiszen Eora "legtapasztaltabb és legvadabb" harcosai ellen csaphatunk össze egy korábban felfedezett szigeten. Kiderül, hogy parancsnokként vajon helytálló taktikai döntéseket hozol-e!

A harmadik csomag, a The Forgotten Sanctum novemberben élesedik, és igen komoly morális dilemmákkal foglalkozik. Csapatod hűségét és erkölcseit teheted próbára, hiszen segítő kezet kell adnod a birodalom varázslóinak. Csatlakozhatsz hozzájuk, vagy egyszerűen hátba döfheted őket, miközben elfeledett misztikus titkok után kutatsz. Döntéseid befolyásolják Deadfire Archipelago sorsát is.

Az alapjáték május 8-án érkezik PC-re. A béta alapján írt élménybeszámolónkért erre fáradjatok!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...