Befutott a PlayStation Plus májusi kínálata

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 25.
  • Akció
Link másolása
Az előző havi PlayStation Plus kapcsán azt mondtuk, hogy 2018 tavaszán jó dolog PlayStation-tulajdonosnak lenni. Azt azonban mi sem gondoltuk, hogy ennyire: a májusi hónap szintén remek felhozatallal büszkélkedhet.

A Sony leleplezte a PlayStation Plus májusi ajánlatait; ebben a hónapban sem lehet okunk a panaszra. A Quantic Dreams legújabb alkotása, vagyis a Detroit: Become Human miatt már most is lázban ég a gamer világ, így valószínűleg a májusi PlayStation Plus-felhozatal csak olaj lesz a tűzre. Érkezik a kínálatba a stúdió 2013-as nagy dobása, a Beyond: Two Souls, azoknak pedig, akik történet helyett inkább a kihívásokat keresik egy játékban, tökéletes választás lesz a Rayman Legends.  

A PlayStation 3-tulajdonosok is örülhetnek, számukra az akció-RPG Risen 3: Titan Lords és az Eat Them! lesz a fő attrakció. PS Vitára pedig a remek fizikával rendelkező Furmins platformjáték, illetve a cross-buy opciónak köszönhetően PS Vitára, PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra egyaránt elérhető lesz a King Oddball.

A teljes lista tehát:

  •     Beyond: Two Souls (PS4)
  •     Rayman Legends (PS4)
  •     Risen 3: Titan Lords (PS3)
  •     Eat Them! (PS3)
  •     Furmins (PS Vita)
  •     King Oddball (PS3/PS4/PS Vita)
21.
21.
BandiSecurity86
A Beyond szeretném elfelejteni,mivel egy csodálatos játék,amit jó lenne megint úgy játszani hogy semmit sem tudok róla!Tudom hogy nem mindenkinek jön be ez játék,de engem anno elvarázsolt.
20.
20.
NECROSMOKE
Kár, hogy én lemezes párti vagyok.
19.
19.
Tibi80
Basszus, mind a kettö megvan...ez pech..de ettől függetlenül 2 nagyon jó game került megint a kínálatba..csak így tovább PSPlus.. :)
18.
18.
Tibi80
Basszus, mind a kettö megvan...ez pech..de ettől függetlenül 2 nagyon jó game került megint a kínálatba..csak így tovább PSPlus.. :)
17.
17.
rezy
Beyond megvolt, Raymant kb 2 hete vettem meg, gyanús is volt a nagy akció :O Mindegy, ez így most érdektelen számomra...
16.
16.
zozo76hun
gyerekek! a beyond-nak nagyon orulok, az ugy tudom magyar nyelvu! a tobbi nem erdekel, de a beyond nekem pont jo lesz! :)
13.
13.
kamgecam
#12: Vagy lehet a Quantum Break-el, esetleg a Rise Son of Rome-al keveri. A QB lesz az.
12.
12.
kamgecam
#4: Beyond nincs meg nem játszottam mégvele, de majd most. A Heavy Rain örök kedvenc, Detroit meg alázni fog a demo alapján! :)
11.
11.
Yanez
#10: Nem, az a Dark Souls széria.
10.
10.
Bnecne
A Beyond two Souls volt az a játék amit úgy is végig lehetet játszani,hogy leraktad a kontrollert az indítás után és végig nézted mint egy filmet ?
9.
9.
spikee576
Jo a kinalat de nekem lemezen van a beyond+heavy rain,de a raymennek orulok mer azzal meg sose jatszottam.
8.
8.
csiki_92
#5: Minden hónap első keddjén cserélődik a kínálat, májusban ez pont 1-jére esik.
5.
5.
Darksiders84
Elvileg van 14 napos ingyen Ps Plusom amit a Pro géghez adtak 1 hónapja vettem és most felhasználnám a Beyondhoz. Mikor lehet tölteni az aktuális havi játékokat május 1-től?
4.
4.
Yanez
Megint ütős lett a kínálat!!! Beyond nagyon nagy játék, és PS3 óta nem játszottam vele, így hát kellemes lesz megint kipörgetni.

Rayman Legends... psvitán ki van platinázva, úgyhogy lehet ezúttal PS4-en is megcsinálom a szinte lehetetlent. Ennél a játéknál a platina tényleg nagy kihívás, sőt!
3.
3.
shatterhand
Nem ezert fizetek elo (csak a multmulti miatt), de kiraly. Se a mad max,se a beyond nem volt meg.
2.
2.
strike19
Tovább ra se érzem hogy ezért fizessek.
Monjduk a Rayman Legends az jó játék csak már mindenre megjelent.
Igazán jöhetne 2 része.
Már több mint 1,5 éve nem fizetek PS+.-t.
Csak a Mortal Kombat miatt van meg a Fifa miatt és GTA-k miatt.
1.
1.
LexerTheFirst
Tűrhető. A beyond jó a rayman pedig.. casual
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...