További öt résszel is bővülhet még a God of War

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 1.
  • Hír
Link másolása
Különleges kiadást kapott a Kotaku állandó podcastje, a Kotaku Splitscreen, aminek a vendége a legutóbbi God of Wart is rendező Cory Barlog volt. Sok mindenről szó esik a beszélgetés során, de a legérdekesebb rész mégis a sorozat jövőjét taglalja.

Kratos visszatérése meglehetősen nagyot szólt. Nemcsak a szigetország eladási listáját vezeti második hete a God of War skandináv mitológiában tett kitérője, de a rajongók mellett a szakma is csak ódákat tud zengeni a játékról. És ugyan még korainak tűnik, hogy a SIE Santa Monica a jövőt tervezze, de a Kotaku visszatérő podcastjében, a Kotaku Splitscreenben természetesen előkerült a kérdés, amikor a műsor különleges kiadásában a játék rendezője, Cory Barlog vendégeskedett.

A Kotaku szerkesztője ugyanis rákérdezett, hány jövőbeli rész tervei körvonalazódnak Barlog fejében, amire az a válasz érkezett, hogy még öt játéké. A God of War mostani felvonása öt éven át készült, így nem meglepő, hogy a Kotaku vissza is kérdezett, hogy akkor a következő 25 évre felkészült-e Barlog, amire viccesen csak annyit válaszolt a rendező, hogy mindenképpen ki kell találnia, hogyan lehet ezt a folyamatot felgyorsítania.

12.
12.
Duken
#8: Ez a hindu vonal érdekesen hangzik. Hmm. Hmm? Hmm! Tetszik az ötlet, mehetnél kreativ direktornak a Santa Monicahoz! :D
10.
10.
Chrysh
5 rész pluszba! Nem azért de láttunk már szériát 3 rész alatt is elfáradni (Dead Space), ez szerintem elsőre elég hirtelen jött bejelentés volt.
9.
9.
Yanez
Ha ebből jön még vagy 5 rész, az bakker tudjátok mennyi idő??? Mire tényleg egy egyiptomi mitológiás GoW-hoz érnénk, én már tutira nyúgdíjas leszek. :D Addigra viszont már akkora lesz az izgalom egy ilyen játékban, hogy az első pályán fogok agyvérzést kapni, ha nem veszem be a vérnyomásos pirulám.
8.
8.
Azért ne is essenek át a ló túloldalára. Jöhet felőlem még pár rész, de akkor tényleg húzzák is el, mert különben csak megint megfárad.

Az egyiptomi settinget én is adom, de éppenséggel a hindu istenek elseggelésére is kíváncsi lennék.
7.
7.
DarkLord
Még ps4-en jöhet a következő rész valószínű, hisz a teljes alap meg van csak az új sztori kell hozzá...nem látom akadályát, hogy a gen vége felé megkapjuk a játékot.

Most fogunk asszonnyal közösen nekiülni. Nekem az első végigjátszás az első napon 39 fokos lázzal nyomtam, míg 2. nap is olyan szarul voltam, mint az élettelen semmi így valószínű ez is rányomta a bélyegét a játék első 10 órájára nekem. Na most jobban tudok, majd figyelni a játék elejére is :)
6.
6.
Marcus88
Széttépni pár múmiát!!
5.
5.
RangerFox
#4: Uhh,beleborzongtam az egyiptomos gondolatba.
4.
4.
Marcus88
Jöhet minden mennyiségben!!!!
5 évet biztos nem kell várni a következő részig,az alapok már meg vannak már csak egy új történet és pár újítás/finomítás és érkezhet is.
Én 2-3 évre tippelek.
Az egyiptomos rész engem nagyon érdekelne,jobban mint ez a skandináv!
1.
1.
Rezsidémon
Potenciál van benne, az biztos. Szépen elhelyezett utalások alapján sejtettem, hogy lesz bőven tovább. Pont ma toltam végig, jöhet is a következő :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...