A legjobban fogyó PS4-exkluzív lett a God of War

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 4.
  • Biznisz
Kratos skandináv kalandja nem csak kritikailag sikeres. A Sony bejelentette, hogy a God of War minden idők legjobban fogyó PlayStation 4-exkluzív címe lett, az első három nap eladásait figyelembe véve, még az Uncharted 4-et is lenyomta.

Egy PS4-exkluzív cím sem fogyott eddig úgy időarányosan, mint a God of War az első három napon. A Sony szerint a megjelenést követően, azaz április 20-22. között 3,1 millió példány talált gazdára Kratos és Atreus kalandjából.

A SIE Santa Monica illetékese, Shannon Studstill a hivatalos PlayStation Blogon köszönte meg a rajongók millióinak támogatását. Mint mondta, ez valóban inspiráló számukra, emiatt kényszerítik magukat a fejlesztők nap, mint nap arra, hogy túlszárnyalják a játék határait.

A God of War első számai nemcsak önmagukban nagyszerűek, de a Sony más belső fejlesztésű játékaival összevetve is rekordnak számítanak. Az Uncharted 4: A Thief's End volt az eddigi csúcstartó: Nathan Drake utolsó utazásából 2,7 millió kópia fogyott, de ehhez hét nap kellett. A korábbi ezüstérmes a Horizon: Zero Dawn volt 2,6 millióval, ám ehhez is két hét kellett.

Szerencsére a God of War támogatása nem áll le. Folyamatosan jönnek majd a hibajavítások, hamarosan választhatjuk a klasszikus irányítási sémát is, és érkezik a már beharangozott fotómód is.

39.
Duken
#37: Inkább vegyél ps3at ha régi klasszikus exekkel akarsz játszani, a now egy szar ingyé se kéne! Mondjuk én mindig megtartom a régi konzolaimat a régi játékkaimal együtt. Itt csücsül a polcon a gamecube-om is a mario sunshine-al , metroid prime-al együtt. : D Gameboyról nem is beszélve.
36.
Duken
#29: Vagy esetleg switchen! ;) Régi szép időkben amikor az ms még nem sajnálta azt a rengeteg sok pénzét a belső fejlesztőire akkor az exkluzív egyett jelentett a konzolokkal, úgy ánblokk, most hogy az xbox ilyen pécésített szolgálgáltatás konzolá vált, ha minőségi AAA kategóriás exkluzív blockbuster címeket emlegetünk amely játékok nagymértékben formálják és meghatározzák a videójátékipart, (mondhatni bűn kihagyni őket) lásd pl gow, akkor az emberek ps4re vagy a nintendora gondolnak.
35.
Duken
#34: Szerintem a Spider-Man-nek több esélye van, már csak a marvel hősők mai trendjét tekintve is. Meg a játékmenet videók is ütnek! Nálam a legjobban várt Ps4 EXKLUZÍV cím idén! :)
34.
Glassofwhiskey
Lesz még itt egy TloU Part 2 is, ne felejtsük el ☺️
31.
almaspite
#29: Ha úgy érted ahogy az microsoft csinálja, hogy a gears of war 4-et kidobja egy xbox exclusive logóval akkor nem, csak ps 4-en.

Azonban mai napon kezdtem el gondolkodni egy:
https://www.playstation.com/en-gb/explore/playstation-now/
Nem tudom, hogy ezt a címet lehet streamen keresztül játszani a gépen. Illetve még nem sokat tudok róla, majd kicsit jobban szétnézek(pld milyen a szolgáltatás, megéri-e bla bla). Egyenlőre az a biztos, hogy legalább ps3 kar és nagyon jó internet kell hozzá.
29.
frankdelgado
Au exklúziv az azt jelenti h csak ps4 készüléken lehet vele jàtszani?
28.
tsulok
#25: A térkép jelzi, hogy az egyes területeken mennyi hiányzik még (egy területen kb 1-7 madár van). Az alapján könnyű megtalálni.
27.
A Pulyka
#25: Most majd kijon a terkep, es fingod sem lesz melyik az a ket hely ahol elhagytad oket, majd mehetsz mindegyikhez vissza :D
26.
A Pulyka
#25: Az ilyet, ha trofeara hajtok ugy csinalom, hogy egyet sem dobok le, hogy amikor majd kesobb a neten talalok terkepet kijelolve rajta az osszes holloval, akkor tudjam hogy mind ott van ahol lennie kell, es nem kell azon agyalnom, hogy azon a helyen valyon ledobtam-e :D
25.
Megmondókapitány
#24: Ott rohadjon meg a platina ahol van. :D rém unalmas Odin madarait hajkurászni. Pedig én is akartam a platinát. Az ilyeneket sosem értettem, hogy miért erőltetik. Lenyomom az összes igazi kihívást de elhagytam két madarat fene tudja hol.....
24.
kexiaxel
Lenyomtam a 9 valkürt benne egy idő után már ismered a mozdulatait.
Platinára hajtok.
15.
Zoli0507
#13: A BB-be akkor van stori ha utànajàrsz a game-ben. Ha megèrted akkor viszont üt a story. De ezeknèl maga a harcrendszer ami felejthetetlen èlmènyt nyùjt ha ràkapsz. Szintiszta adrenalinbomba.
Èn pèldàul a BB-t mikor megvettem kb 4-5òra jàtèkidő utàn abba hagytam-"tùl sok volt"- kb 2hònap elteltèvel adtam neki mègegy esèlyt. Azòta "szerelmese" vagyok a soul's gameknek
14.
Dem Lac
#13: Prob ki !MINDENKÉPP! :)
13.
Kawada
#12: Hm... Érdekes számomra ehhez hasonló kommenteket olvasni, engem eddig nem nagyon hoztak lázba a Souls játékok, de erősen elgondolkodtam, hogy a Bloodbourne-t (ha már ingyé is volt a PS plus-szal) akkor kipróbálom... Ha azt mondjátok, hogy ha arra emlékeztető a harcrendszer, akkor lehet egy próbát megér... Bár nekem én alapvetően szeretem ha fontos a történet szál is... na mindegy... lám... :)
12.
Zoli0507
#8: Èn Gow mòdban kezdtem el.... az első troll-nàl aztàn előröl kezdtem, kiegyensùlyozott mòdban. DS, BB, Nioh jöhet minden de ez valami könyörtelen. A bal analòg azòta olyan mintha egy kilo olajat öntöttek volna alà olyan könnyed lett az irànyìtàsa.
11.
Dem Lac
#8: Nem vitatom igazad van.Ennél a GoW-nál valóban előnyösek ezek amiket leírtál.
Hard fokozaton belenézek és meglessük mit ad számomra úgy a játék.
10.
kamgecam
#9: Ja, jó a parry is meg jól van balance-olva, nem mindent tudsz parry-zni!
9.
Dem Lac
#6: A legtöbb rpg-s elemeket tartalmazó játéknál is vannak ezek,de védekezni csak kitéréssel lehet. Itt viszont adott védekezésképpen egy pajzs és nem csak kihátrálás az ellenfél elöl.Erre írtam
8.
kamgecam
#5: Értve! :) Nagy souls játékos vagyok demons souls óta, nagy kedvenc a Bloodborne is és nem mondom azt hogy hasonló mélységgel rendelkezik de közelít a gow. A régi részeknél meg jóval mélyebb, összetettebb a harcrendszer, a rúnák, új mozdulatok, fejlesztés miatt. Amiben pedig számomra mindkettőt überelte a ds-t és a régi gow-t az a hack and slash érzet, az ahogyan minden egyes csapás húsbamarkoló, szinte a kezedben érzed a fejszét és a káoszpengéket. Plusz gow módban embertelen nehéz, a ds könnyed vakáció hozzá képest. Ökör haverom mindent legnehezebb fokozaton csinál gow módban nyomta ki ezt is. Egy-egy bosst 4-5 órán keresztül gyepált! :P Nekem jó a normál, valkűrök még így is nehezek. :)
6.
kexiaxel
#5: Meg a balta, rúnák, ralizmánok stb..
5.
Dem Lac
#4: Szerintem csak a pajzs használata,tett hozzá pluszt ennél a játéknál a harcrendszerhez.
4.
kamgecam
Nem csodálkozok, olyan brutális harcrendszere lett ami nagyon magasra tette a lécet.
3.
Kawada
Teljesen megérdemelten. Elképesztően jó játék, minden egyes helyszín, minden egyes csata, minden egyes része, perce és momentuma annyira epic, hogy az példátlan. Alig várom, hogy folytatódjon, és nagyon örülök, hogy a sztori után még lehet folytatni a felfedezést. Ritka az a játék amit úgy fejezek be 25-30 órás végigjátszás után, hogy eszem ágában sincs abbahagyni és tök mindegy miként, de folytatni akarom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...