Még több képen a Red Dead Redemption 2

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 7.
  • Képek
Link másolása
A hétvége folyamán egy újabb adag látványos screenshotot osztott meg a Rockstar Games a közösségi oldalakon. Összesen nyolc képről van szó, az egyiken feltűnik az előző rész főhőse, John Marston is.

Nem unatkoztak a Rockstar PR-osai a hétvége folyamán: a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon is új képekkel ostromolták a rajongótábort. Az 1899-es év Amerikája éppen kilépett a vadnyugat korszakából, de a régivonalas banditák még nem tűntek el nyomtalanul. Ilyen Dutch és bandája - az ő történetükről szól a Red Dead Redemption 2.

Múlt hét szerdán érkezett meg a legújabb előzetes, majd újabb részletek és képek láttak napvilágot a westernjátékból. Hamarosan mi is jelentkezünk egy terjedelmes bemutatóval.

A Red Dead Redemption 2 még október 26-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

7.
7.
frankdelgado
#4: Pedig leírhatnàl néhànyat. Valahogy hiànyérzetem van, ha valamelyik cikknél nincsenek felsorolva...
4.
4.
Zoli0507
#1: Pedig semmi extra nincs bennük. Hogy direkt ne ex cìmmel jöjjek.... a Far Cry 5 is ilyen. Hajnalban pàra fodrozòdik a vìztükrön, az erdőben köd ès pàrafoltok, a napfèny ahogy àtszűrődik a fàk lombjain ... az èjszaka ahogy vilàgìt a hold (hdr-el kibaszott gyönyörű), a földön, sziklàkon valò "kròmhatàs"...stbstb. ezekben a kèpekben semmi olyan effekt nincs amit el lehet felejteni
2.
2.
GAMEROD
Pedig semmi extrát nem látok a grafikán, a Witcher 3 is volt ilyen.
1.
1.
xICEMANx
Hiába a nagy nyálcsorgatás... Úgysem fog igy kinézni... Ezt mindenkinek tudnia kellene...
Bizonyos szekvensek felvannak az egekig tuningolva, polirozva egy rövid videó és screenshot erejéig sajnos. Biztos gyönyörű lesz, de ezeket a bevilágitásokat meg fényeffekteket elfelejtheti mindenki, az árnyékolásról nem beszélve. Mindent amit látni lehet a képeket, csak fele ilyen arányban fogjuk megtapasztalni a kész játékban... Szomorú
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...