Destiny 2-vel robbant a Humble Monthly Bundle

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 7.
  • Akció
Link másolása
A Humble Bundle Destiny 2-vel csalogatja az érdeklődőket az előfizetéses szolgáltatásához, mely remek alkalom lehet a Bungie alkotásának megvételén vacilláló játékosok számára. Ráadásul az ajánlat további játékokkal fog bővülni.

A vásárlók 12 dollárért megkapják a Destiny 2 PC-s verzióját, illetve a hónap végén további 8 másik játékot, melyek címét egyelőre homály fedi. Annyit mindenesetre tudni lehet, hogy a bundle összértéke garantáltan meghaladja a 100 dollárt – mint korábban egyébként minden hónapban.

Az utóbbi időszakot figyelembe véve mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy ugyan már a Destiny 2 önmagában is jó ajánlat 12 dollárért, a később csatlakozó játékokat sem szokták szűkmarkúan válogatni.

Az előző hónapban utólag érkezett például a felülnézetből irányítható Running with Rifles háborús játék, a roguelike Moon Hunters, a fizika szerelmeseinek készített Crazy Machine 3, az NDK-s és trabantos időket felidéző Jalopy, a könnyed sportjátékok kedvelőinek az NBA Playgrounds, és végül a Knight Club pixelart alkotás.

Ami pedig konkrétan a júniusi Monthly Bundle-t illeti: a Destiny 2-vel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy ugyan a játékosbázisa rendkívül megcsappant a tavaly őszi megjelenés óta, ám a Warmind címen érkező kiegészítője holnap, azaz május 8-án jelenik meg, mely remélhetőleg sok játékost fog visszacsalogatni a Bungie háborúkkal teli világába. Az ajánlat az alábbi linkről érhető el.

30.
30.
Ooorky
#29: Ennek a játéknak is az a baja, mint az egész játékiparnak, lassan, de biztosan haladnak a ProgressQuest szintű "játékok" irányába...
29.
29.
maktub
#28: Tény és való, hogy a Bungie sokmindent elcseszerintett a második résszel, amit rengeteg szerencsétlenkedés után, elég későn próbálnak helyrehozni. A Warmind dlc-vel egy időben élesedő új pvp-ranglétra, valamint a felturbózott egzotikus stukkerek a hozzájuk tartozó masterwork questekkel szerintem már most adnak okot a bizakodásra. De majd holnap kiderül, hogyan is válik be!
28.
28.
RangerFox
#14: Igazad van ebben, csak egy picit szembeköpték azokat, akik Day1 óta játszanak vele. Azt hittem, hogy nem követik el azt a hibát, mint az elsővel, de tévedtem, hiszen pontosan ugyanazt a stratégiát követik. Az ősszel megjelenő nagy dlc ha megfelelő tartalmat és endgame tartalmat, fejlődési rendszert hoz magával, akkor újra megveszem, mert tagadhatatlan, hogy az egyik legszórakoztatóbb FPS játék (még a konzolos 30FPS ellenére is!!).
27.
27.
anonymus26
Aki pcén nyomja és van kedve coophoz vegyen fell BarkoHUN a nevem .
26.
26.
#25: Hát akkor az királyság, mármint én akkor tényleg behúzom a mostani monthly-t a Destiny 2-ért :)
25.
25.
Ooorky
#24: Ez nem olyan előfizetés, hanem hónapban fixen adnak általában 7-8 Steam-Uplay-Origin-kutyafüle kulcsot, amiből 1-2 húzócím a többi értéktelen. Ha valaki több hónapra előfizet annak adnak kedvezményt oszt annyi.
Röviden ugyanolyan bundle, mint a többi, amit ott árulnak.
24.
24.
#23: Ez inkább arra jó hogy 3000 Ft, 1 hónapig megnézed, játszod, fasza, ennyi. De később csak akkor tudod elővenni ha megint pengetsz lóvét, nem? Ez ugyanúgy van mint a ps plus meg ezek, nem?
23.
23.
A monthlyval csak az a bajom, hogy ha meg véglegesen kéne a Destiny 2, úgy értem mondjuk még 1 évig nyomnám, akkor az már 12*3000 Ft, ami 36000, egyszeri ára meg kb 12000 PC-re boltból, de kódot láttam 7000-ért, amikben persze nincs benne a kiegészítő.
Aki persze akar monthly-t meg a többi játékot is vele annak oké, de én nem akarok most előfizetni egy újabb cuccra, elég a Spotify családi ami 2800 havonta.
19.
19.
LexerTheFirst
#11: Általánosságban mondtam
18.
18.
vanpear
A Destiny 2 problémái már a fejlesztés szakaszában elkezdődtek, amik azóta is tartanak. A hardcore réteg helyett a casual réteg lett megcélozva, viszont a végére olyan lett, hogy semelyik réteg nem érzi magáénak. Egyszer újra kezdték, aztán az Activision nyomására összecsapták. A Destiny 2 legnagyobb problémája, hogy semmivel nem tudja fent tartani az érdeklődést, miután eléred a MAX szintet. Eleinte úgy érezheti az ember, hogy tartalmas játék, de aztán idővel rájön, hogy csak illúzió a motiváció, mert nincs motiváció. Mindig várják a játékosok, hogy változzon valami... de szignifikáns változásokra nem lehet számítani, mert ez az Activision és nem egy szeretet szolgálat. A csalódott játékosok már nem fognak játszani, mert nincs kedvük nagyítóval keresni a változásokat, így a Destiny 2 hamar "megölte" a saját fejlesztője és kiadója, mikor még meg sem jelent.
17.
17.
Necreon
#11: Battlefield.net, az szép. Ha már ki akarsz javítani másokat legalább ne hasonló ökörségeket írj :D .
14.
14.
maktub
#1: A Destiny 2 folyamatosan átalakulásban van. A játék épp ma kap egy újabb hatalmas frissítést, szóval estére máris egész más képet fest, mint jelenleg. Egyébként most se rossz, 3000 forintot szerintem bőven megér. Rá lehet kattanni rendesen.
13.
13.
Ooorky
#9: Én max hetente egyszer nyitom meg, hogy megnézzem van-e valamelyik játékhoz kártya, teljesen átszoktam gog-ra mióta ellepte az indie szemét.
12.
12.
Ooorky
#10: Akkor még annyira se kellene.
11.
11.
pityke0211
Csakhogy a Destiny 2 nem Steam-es, Battlefield.net-en keresztül fut, mint a Blizzard játékok általában.
10.
10.
#8: Azt megneznem ahogy kiszeded a steam cardokat blizzard appbol...latszik hogy gozotok nincs rola csak par videobol magyaraztok.
9.
9.
LexerTheFirst
#8: Jó érezni hogy értékesebb a Steam könyvtárad..
6.
6.
shooter1234
#1: Ennyit megér, de a 60 euró érte tényleg pénzkidobás.
5.
5.
crytek
Ezt a 6-7$-t simán megéri a single miatt is..
Sokáig birta ez is. I love humble
1.
1.
otis2
csak sokan mondják hogy a destiny 2 elég rossz game, nem tudom eldönteni valóban nem sok de egy rossz gamet miért vegyek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...